Na internet unikají další podrobnosti o budoucím obsahu pro Assassin’s Creed Valhalla
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla Novinka Na internet unikají další podrobnosti o budoucím obsahu pro Assassin’s Creed Valhalla

Na internet unikají další podrobnosti o budoucím obsahu pro Assassin’s Creed Valhalla

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 11. 2021 19:27 1

Ubisoft od vydání vikinského pokračování série Assassins Creed s podtitulem Valhalla titul aktivně zásobuje novým obsahem. Na dvojici původně oznámených DLC Wrath of the Druids a Siege of Paris by brzy měly navázat další balíčky. Uživatel YouTube s přezdívkou Jorraptor, který se hře aktivně věnuje, nyní přišel s řadou podrobností o novinkách, které by do hry údajně v příštím roce měly přijít.

Reklama

  • Dle youtubera Jorraptora nabídne druhá sezona dodatečného obsahu pro Assassin's Creed Valhalla mýtické výpravy
  • První DLC s názvem Dawn of Ragnarok prý nabídne Svartálfheim s novou arénou, bossy, příběhem i brněními
  • Další DLC možná hráčům ukáže pekelný Múspellheim

Dle jeho informací, ve kterých se odkazuje i na poměrně renomovaného insidera jonathana, dostanou hráči možnost zakoupit nový Season Pass. Dějištěm prvního DLC se spekulovaným názvem Dawn of Ragnarok by měl být mýtický svět Svartálfheim (ne, není mu hodně), tedy země trpaslíků. Jorraptor zmiňuje, že by se v tomto světě mělo objevit kolbiště, kde může Eivor znovu změřit síly s postavami, které v božské části Assassin’s Creed Valhalla předtím porazil. Po světě by pak měli cestovat noví bossové, Šampioni Sinmary, a hráči se střetnou s vlčí smečkou ledové obryně Angrbody.

Na základě vztahu Sinmary se Súrtrem, pekelným démonem, který by měl zničit Asgard, pak Jorraptor usuzuje, že by druhou sezonu mohlo uzavřít DLC zasazené do žhavého Múspellheimu.

Tak jako tak bude balíček mytologického obsahu pořádně nabitý. Neměly by chybět nové příšery, nové sety brnění a nové ability, které budou fungovat jinak ve “skutečném” světě a jinak v tom božském.

Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu
i Zdroj: Hrej.cz

Ubisoft informuje, čím naplní Assassin’s Creed Valhalla po zbytek podzimu

Cesta Eivora po pevnostech a skaliscích Britských ostrovů neustane zásluhou podpory vývojářů ani v následujících měsících.…

2. 10. 2021 07:45
1

Upozorňujeme na to, že se jedná o spekulace, i když podložené renomé leakerů a údajnými nálezy v datech hry. Až do potvrzení Ubisoftem je třeba je brát s rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama