Na filmu Detective Pikachu 2 se stále pracuje. Žádných konkrétnějších informací se ale zatím nedočkáme
i Zdroj: Warner Bros. / Legendary Pictures
Novinka Na filmu Detective Pikachu 2 se stále pracuje. Žádných konkrétnějších informací se ale zatím nedočkáme

Na filmu Detective Pikachu 2 se stále pracuje. Žádných konkrétnějších informací se ale zatím nedočkáme

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 2. 2023 11:55

V souvislosti s adaptacemi her v poslední době mluvíme především o seriálu The Last of Us nebo filmech se Sonicem. Mezi jedny z těch úspěšnějších ale patří komediální Detective Pikachu s Ryanem Reynoldsem. Studio Legendary sice ještě před premiérou prvního dílu oznámilo, že vzniká druhý. O něm jsme ale od té doby neslyšeli.

Reklama
Reklama

  • Film Detective Pikachu 2 stále vzniká, ale za blíže nespecifikovaných okolností

Některé fanoušky by tak mohlo napadnout, že byl během 4 let mlčení projekt úplně zrušen, nebo alespoň odložen na neurčito. Tiskový mluvčí Legendary Pictures ale magazínu Polygon potvrdil, že je film stále ve fázi aktivní produkci, tedy že skutečně vzniká a nějakým způsobem se práce posouvají. To je ale jediná konkrétní informace, které jsme se o dalším dobrodružství mluvícího Pikachu dozvěděli.

Polygon připomíná, že scenáristé prvního dílu Benji Samit a Dan Hernandez naznačují, že do projektu zapojení nejsou, takže produkční společnost nejspíš našla nové tvůrce. Samit měl v rozhovoru o jiném projektu naznačit, že je s vlastníkem práv Pokémon Company velmi složitá domluva.

První díl v roce 2019 slavil velmi solidní úspěch. V kontextu jiných herních adaptací šlo o velmi povedený snímek, který si pochvalovali kritici i fanoušci. Ti pak v kinech nechali 430 milionů dolarů, což z Detective Pikachu dělá druhý finančně nejúspěšnější herní film všech dob, hned po Warcraftu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama