Mysteriózní Soví tribunál se probouzí k životu v příběhové upoutávce na Gotham Knights
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mysteriózní Soví tribunál se probouzí k životu v příběhové upoutávce na Gotham Knights

Mysteriózní Soví tribunál se probouzí k životu v příběhové upoutávce na Gotham Knights

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 10. 2021 09:50

Ve shodě s budovaným očekáváním ponechali Warner Bros. na včera vysílaném DC FanDome prostor i Gotham Knights. Zpracování alternativního Gothamu, v němž Batman zaplatil cenu nejvyšší, a ponechal tak město v rukou svých stoupenců, doplnila další cinematická ukázka. Dozvídáme se více o tajemném Sovím tribunálu a roli šedé eminence, kterou ve slavné metropoli představují.

Reklama

  • WB Montreál přichází s příběhovým trailerem na Gotham Knights
  • Zaměřují se v něm na tajuplnost Sovího tribunálu a postavu Penguina
  • O přesném datu vydání jsme se od odkladu na příští rok stále nic nového nedozvěděli

Je vidno, že talentovaní vývojáři z WB Montreál pro nás ani tentokrát neplánují procházku růžovým sadem. Potemnělost už natolik strádajících ulic Gothamu nabývá na intenzitě se stupňující se hudbou a zjištěním o celkové míře vlivu hlavních záporáků. Podobně jako v aktuálním traileru na Suicide Squad: Kill the Justice League se i do Gotham Knights promítne postava Penguina, ne však již jako nástroje posměšků, ale v roli vypravěče.

Jeden z hlavních vládců gothamského podsvětí naše představitele informuje, že dosah Sovího tribunálu sáhodlouze převyšuje vliv jeho samotného i všech dalších bossů, kteří jsou jim známi. V zájmu nepravděpodobného vítězství bude proto pro Nightwinga, Robina, Red Hooda i Batgirl nezbytně nutné držet spolu, neboť tribunál už jen nepřihlíží ze stínů, ale po smrti Batmana i aktivně zasahuje do dění města. 

Boj se Sovím tribunálem (v originále vedeným jako Court of Owls) bude ve hře zprostředkován ve dvoučlenné kooperaci i sólo hraní. Projekt od tvůrců Batman Arkham Origins je po odkladu cílen na průběh příštího roku, s tím, že ani nejnovější trailer neprozradil více. Hra stále míří na PC, PlayStation 4|5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama