Mysteriózní adventura The Past Within spojí dva hráče při řešení hádanek a hlavolamů
i Zdroj: Rusty Lake
Novinka Mysteriózní adventura The Past Within spojí dva hráče při řešení hádanek a hlavolamů

Mysteriózní adventura The Past Within spojí dva hráče při řešení hádanek a hlavolamů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 11. 2021 12:09 1

Víc hlav víc ví, tímto heslem se zřejmě řídili autoři kooperativní adventury The Past Within, jejíž hádanky jsou připraveny pro dva hráče.

Reklama

  • The Past Within nabídne hádanky pro dva hráče
  • Hra zapadá do univerza Rusty Lake
  • Vyjít by měla ve druhém kvartálu příštího roku

The Past Within přináší nový pohled na klasické point-and-click adventury. Každý z hráčů se dívá na svou vlastní obrazovku, kde se zobrazuje jiný obsah než u kolegy. Každý se totiž pohybuje v jiném čase (jeden se nachází v minulosti, druhý vidí následky v budoucnu). Autoři si hrají i s perspektivou, krom 2D pasáží jsou připraveny také 3D úrovně.

O příběhu vývojáři mnoho neprozrazují, cílem odhalit tajemství spojená s Albertem Vanderboomem. Hra zapadá do univerza Rusty Lake od stejnojmenného studia, které se specializuje na mysteriózní adventury a virtuální únikovky (Rusty Lake Hotel, Cube Escape: Paradox, The White Door a další).

Hra je designována jako cross-platform titul, který dorazí na mobilní telefony se systémem iOS i Android, k dispozici bude také na Steamu. Autoři navíc doufají, že se jim podaří prorazit také na konzole. Zatím si nestanovili pevné datum vydání, ale počítají s tím, že hádanky stihnou odbavit ve druhém kvartálu příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama