Multiplayerová hra od Naughty Dog se přiblíží filmovostí tradičním příběhovým titulům
i Zdroj: Hrej.cz
The Last of Us: Part II Novinka Multiplayerová hra od Naughty Dog se přiblíží filmovostí tradičním příběhovým titulům

Multiplayerová hra od Naughty Dog se přiblíží filmovostí tradičním příběhovým titulům

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 8. 2021 10:30 2

Více než rok kroužící spekulace kolem naskočení Naughty Dog na vlak multiplayerového hraní se oficiálně potvrzují. Studio prostřednictvím Twitteru podepřelo táhlou sérii domněnek, a skrze hledání dalších zaměstnanců otevřeně přiznalo přípravu vlastního online titulu. Vše prozatím naznačuje tomu, že půjde o přislíbené multiplayerové rozšíření k The Last of Us Part II.

Reklama

  • Naughty Dog nabírají další zaměstnance na samostatnou multiplayerovou akci
  • Zmiňována je snaha nabídnout filmový zážitek ve stylu tradičních blockbusterů

dojmu, kterého lze nabýt vzhledem ke zpracování multiplayeru prvního dílu se zdá, že se jeho nástupce vydá odlišnou cestou. Namísto postupu, kterého loni využili u Ghost of Tsushima: Legends vývojáři ze Sucker Punch, bude tak online prvotina Naughty dog skutečně samostatnou hrou, jak již dříve předesílali, a nikoli expanzí.

Jejího vývoje se má už po delší dobu účastnit nemalé procento studia, přičemž z oficiálního Twitteru je patrné, že zástup pracovníků neustále roste. Pouze pro tento okamžik je tak vynakládáno úsilí na obsazení téměř každé z pozic, která vás jen napadne, od skriptování, herní design až po finanční monetizaci.

Abychom však netápali pouze u možného zařazení zaměstnanců, přichází s podstatnou informací i jeden z hlavních spolupracovníků Neila Druckmanna, Vinit Agarwal. Spoluředitel vývoje The Last of Us Part II totiž ve svém příspěvku zmiňuje, že chystaná akce přinese mimo jiné i filmově laděný zážitek. Tento fakt by ve výsledku mohl vést k tomu, že duchovní  pokračovatel Factions z prvního dílu před nás postaví nejen surovou hratelnost, ale i hlubší příběh. Skutečnosti, že se tak zřejmě stane, by nakonec napovídal i komentář Hermana Hulsta, v němž ředitel PlayStation Studios poukázal, že multiplayer a strhující příběh mohou jít ruku v ruce. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama