Multiplayerová akce Ready or Not na čas zmizela ze Steamu, pravděpodobně kvůli kontroverznímu nočnímu klubu
i Zdroj: Steam / Void Interactive
Ready or Not Novinka Multiplayerová akce Ready or Not na čas zmizela ze Steamu, pravděpodobně kvůli kontroverznímu nočnímu klubu

Multiplayerová akce Ready or Not na čas zmizela ze Steamu, pravděpodobně kvůli kontroverznímu nočnímu klubu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 6. 2022 15:48

Multiplayerová střílečka Ready or Not v uplynulých dnech překvapila hráče a zájemce o koupi. Zmizela totiž z nabídky Steamu a vrátila se do ní až před několika hodinami. Kolem hry se tak začala točit řada spekulací, často s velmi kontroverzními důvody, v praxi za problémy zřejmě může jedna z nových map.

Reklama

  • Akce Ready or Not na čas zmizela ze Steamu
  • Už je zpět, za problémy ale zřejmě stojí mapa s nočním klubem
  • Ta zřejmě porušovala ochrannou známku skutečného podniku, navíc vyšla ve velmi kontroverzní souvislosti

V poslední aktualizaci totiž do hry přibyla mapa Night Club, u které se dle všeho vyskytlo podezření na porušení ochranné známky. Studio žádné další podrobnosti nenabídlo. Dle zdrojů magazínu NME a hráčů, kteří si stihli novinku vyzkoušet byl virtuální noční podnik Prysm velmi nápadně podobný klubům stejnojmenného britského řetězce. Navíc byla mapa do hry přidána na výročí masové střelby ve floridském klubu Pulse, kde v roce 2016 terorista zastřelil 49 lidí.

Jeden z členů studia Void Interactive nicméně v době, kdy hra nebyla dostupná, vysvětloval, že za problémy může technický nedostatek na straně Steamu.

Samotný tým je se svým Ready or Not značně kontroverzní. Magazín NME připomíná, že loni studio přišlo během necelých dvaceti čtyř hodin o nově podepsaného vydavatele Team17 kvůli oznámení plánů na mapu vyobrazující střelbu ve škole.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama