Motive začínají pracovat na svém titulu s Iron Manem. Příběhem poháněná akce vstoupila do produkční fáze
i Zdroj: EA Motive
Novinka Motive začínají pracovat na svém titulu s Iron Manem. Příběhem poháněná akce vstoupila do produkční fáze

Motive začínají pracovat na svém titulu s Iron Manem. Příběhem poháněná akce vstoupila do produkční fáze

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 2. 2023 10:10

Superhrdinská hra od autorů Dead Space Remaku vstupuje do další fáze vývoje. Electronic Arts, které pro studio Motive slouží jako vydavatel, už loni v září oznámilo, že jeho příští hra vstupuje do předprodukce a že se bude týkat postavy Iron Mana. Nyní se dozvídáme více z toho, kde přesně vývojáři ve v tomto vývoji jsou. Na singleplayerové hře, která podle oficiální informace zpracuje jednu z nejvíce ikonických postav Marvelu, se nyní již začíná pracovat. Oficiálně už také delší dobu víme, že na vývoji spolupracuje i Marvel, resp. Disney.

Reklama

  • EA Motive oficiálně oznámili, že u vlastní hry s Iron Manem vstoupili do produkčního fáze vývoje
  • Autoři remaku Dead Space již pro hru vyhradili menší jádro v rámci svého studia

Zatímco tým zodpovědný za čerstvě vydaný remake Dead Space dostane podle vydavatele zaslouženou dovolenou, oficiální účet studia na Redditu již napsal: „V Motive máme úžasný [menší] tým, který již začal pracovat na Iron Manovi, a vy si můžete být sakra jisti, že je to v dobrých rukou!" Současně bylo také potvrzeno, že studio nikterak nezanevřelo na značku Dead Space. Vzhledem k úspěchu, který si pro sebe uzmul remake prvního dílu, má studio i nadále zájem pokračovat ve své práci na sérii, ačkoli upozorňuje, že své síly nyní napne k Iron Manovi.

EA potvrzuje vývoj Iron Man hry, vývoj je v předprodukční fázi
i Zdroj: EA

EA potvrzuje vývoj Iron Man hry, vývoj je v předprodukční fázi

Po mnohačetných spekulacích se vzkazky o tvorbě hry Iron Man potvrzují. Studio EA Motive, které pracuje třeba na remaku Dead…

21. 9. 2022 10:46

Pokud jde o samotné nuance k projektu, víme toho zatím relativně málo. Vývoj celé hry má z hlediska produkce vést bývalý člen Eidos-Montreal, Olivier Proulx, který vedle produkce Deus Ex: Mankind Divided přidal ruku k dílu i u dvou her se superhrdiny – Guardians of the Galaxy (hlavní producent) a Marvel's Avengers (hlavní producent příběhové kampaně).

Podle kariérní nabídky, kterou Motive má na svém webu, se nyní studio zaobírá tím, aby zavčasu obsadilo de facto každou z rozhodujících pozic. Z nabídek lze vyčíst např. trvající poptávku po nalezení ředitele celého vývoje, hlavního herního programátora, programátora umělé inteligence, programátora zvuku, designéra…. a vlastně asi vše, co byste sami očekávali od začínajícího vývoje.

Uniklý obrázek ukazuje menu Suicide Squad. Obsahuje Battle Pass a řadu platidel
i Zdroj: Warner Bros.

Uniklý obrázek ukazuje menu Suicide Squad. Obsahuje Battle Pass a řadu platidel

Chystaná týmová akce Suicide Squad: Kill The Justice League navazující na sérii Batman Arkham se pomalu blíží. Autoři ze…

17. 1. 2023 10:49

Jak už navíc plyne z těchto slov, příliš toho nevíme ani o nátuře hry. EA novinku studia Motive představilo při oznámení velice obecně a mimo jediného obrázku přišlo pouze se slibem, že půjde o příběhem poháněnou singleplayerovou akci viděnou z třetí osoby, která bude pracovat s nepůvodním dějem (tedy příběhem inspirovaným, ale ne kopírujícím komiksy) a jenž – dle autorů – využije historie Iron Mana, tak i postavy Tonyho Starka. Už z raného popisu je tak zřejmé, že se autoři chtějí vystříhat jistému očekávání. Kromě toho, že se ve svém obecném popisu distancují jak od Suicide Squad: Kill the Justice League, tak i Avengers právě důrazem na hru jednoho hráče a příběh, jde cítit i to, že se zřejmě snaží apelovat i na širší základnu slavných her se superhrdiny – včetně arkhamské trilogie Batmana od Rocksteady i skvělého Spider-Mana od Insomniacu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama