Mortal Kombat 11 se dalších DLC postav už nedočká. Studio se naplno přesouvá k dalšímu projektu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mortal Kombat 11 se dalších DLC postav už nedočká. Studio se naplno přesouvá k dalšímu projektu

Mortal Kombat 11 se dalších DLC postav už nedočká. Studio se naplno přesouvá k dalšímu projektu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 7. 2021 09:35

Dvouroční pouť, během níž stačili NetherRealm nafouknout poslední Mortal Kombat o 13 DLC postav dochází svému konci. S nejnovějším oznámením se totiž jedno z hlavních studií Warner Bros. oficiálně přesouvá na neoznámenou hru, přičemž další DLC podporu Mortal Kombatu 11 pokládá k ledu.

Reklama

  • Mortal Kombat 11 už skrze DLC neobdrží žádné rozšiřující charaktery
  • Vývojářské studio se chce plně věnovat další hře

Od začátku turnaje se prostřednictvím DLC do boje připojila plejáda tradičních postav, jako byl Spawn či Shang Tsung, ale i taková jména, jako byl Rambo, Robocop nebo třeba Joker. Kromě ikonického vzhledu a série osobních pohybů navíc řada z nich obdržela i krátké uvedení do děje, dávající alespoň hrubý smysl tomu, proč se ve světě Mortal Kombatu vlastně nachází.

Identita avizovaného projektu studia NetherRealm je podle očekávání stále záhadou. Na straně jedné zde máme řadu let fungující Injustice, mající momentálně na kontě dvojici výdělečných dílů (a starší spekulace o třetím), a na straně druhé nové spekulace o hře ze světa Marvelu. Ať tak, či onak, ani další hra od tohoto amerického studia, známého především pro zpracovávání tradičních bojovek, by se neměla výrazně minout nastolenému žánru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama