Mojang tvoří další Minecraft. Ve studiu se údajně pracuje minimálně na dvou projektech
i Zdroj: Mojang / Microsoft
Novinka Mojang tvoří další Minecraft. Ve studiu se údajně pracuje minimálně na dvou projektech

Mojang tvoří další Minecraft. Ve studiu se údajně pracuje minimálně na dvou projektech

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 9. 2021 09:40

Značka Minecraft by se dala označit jako malý zlatý důl. Na původní hru navázaly další projekty, například Minecraft Dungeons nebo Minecraft Story Mode. A ty zřejmě brzy doplní další.

Reklama

  • Windows Central poukazuje na další hry pod značkou Minecraft
  • Mojang údajně pracuje hned na dvou projektech
  • Informace potvrzují anonymní zdroje

Na skutečnost poukazují poslední informace ze serveru Windows Central. Zpráva naznačuje, že Mojang momentálně tvoří minimálně dvě další hry. Tvrzení přichází od respektovaného autora Jeze Cordena, který odkazuje na zákulisní informace od anonymních zdrojů. Na další hry by podle něj mohly odkazovat i příspěvky na sociálních sítích spojených s Minecraftem.

“Od ověřených zdrojů vím, že Mojang má minimálně dva úplně nové projekty, které nespadají pod Minecraft nebo Minecraft Dungeons, byť nemám tušení, jak přesně by tyto hry mohly vypadat. Možná brzy zjistíme, že všechny ty pixelartové příspěvky ve skutečnosti odkazovaly na plnohodnotné projekty… Nebo také ne. Můžeme jen doufat.”

Původní Minecraft překročil hranici 200 milionů prodaných kusů, čímž proklestil cestu k úspěchu i pro další projekty. To dokazuje zmíněný Minecraft Dungeons, k němuž si našlo cestu přes 10 milionů hráčů. Je tedy naprosto logické, že vznikají další.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama