Modern Warfare 2 prý nabídne placené DLC s mapami z původního dílu, dodatek má finančně zalepit pauzu v příštím roce
i Zdroj: Activision
Novinka Modern Warfare 2 prý nabídne placené DLC s mapami z původního dílu, dodatek má finančně zalepit pauzu v příštím roce

Modern Warfare 2 prý nabídne placené DLC s mapami z původního dílu, dodatek má finančně zalepit pauzu v příštím roce

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 10. 2022 11:35

Na začátku září nám Insider TheGhostOfHope přinesl informaci o tom, že by Infinity Ward mělo pro nadcházející Call of Duty: Modern Warfare 2 chystat prémiové DLC. Takový systém monetizace se už několik let Call of Duty vyhýbá, vzhledem k plánované pauze by se ale prodej dodatků mohl opět vrátit.

Reklama

  • Letošní Modern Warfare 2 má nabídnout placené DLC
  • Dle insiderů dorazí v příštím roce a má obsahovat remasterované mapy z původního dílu

Tom Henderson, který zprávu o DLC po měsíci opět přinesl, tvrdí, že si nezávisle na spekulaci informaci ověřil a Infinity Ward má skutečně chystat během druhého roku podpory speciální nabídku, v níž do hry přinese všechny mapy z původního Modern Warfare 2, pochopitelně upravené tak, aby se hodily do nového enginu.

Placené DLC má pomoci Activisionu s udržením příjmů skrze rok 2023 a první polovinu 2024 – v tomto období se totiž žádného nového dílu Call of Duty dočkat nemáme. Naposledy jsme se podobné nabídky dočkali v Black Ops 3 se Zombies Chronicles, které stálo 30 dolarů. Henderson pak doplňuje, že battle pass, další mapy a zbraně budou nadále zdarma pro všechny hráče.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama