Mobilní hra za 10 000 Kč? Bizarní PvP střílečka vzhledem k ceně spíše zklame
i Zdroj: Google Play / Vadaaa
Mobilní hraní Novinka Mobilní hra za 10 000 Kč? Bizarní PvP střílečka vzhledem k ceně spíše zklame

Mobilní hra za 10 000 Kč? Bizarní PvP střílečka vzhledem k ceně spíše zklame

Jakub Fišer

Jakub Fišer

20. 6. 2022 15:00

Zákazníci jsou zvyklí, že mobilní hry jsou prostě zadarmo. Ukazuje nám to koneckonců i jeden z úhlů pohledu na kauzu kolem Diablo Immortal. Když už, sem tam nějaká hra stojí pár desítek či stovek korun. Jak ale vypadá počin za 10 000 korun?

Reklama

  • Most expensive PvP game je prý nejdražší PvP mobilní hrou na Google Play
  • Zdánlivě jde o zcela běžnou multiplayer plošinovou střílečku
  • Stran tvůrců jde však nejspíš o recesi, cenovka je totiž 9 999,99 Kč

Řeč je o mobilní hře jménem Most expensive PvP game. Jedná se o plošinovou 2D střílečku “všichni proti všem”. Zkušení mobilní hráči jistě znají ze stejného ranku třeba Brawl of Heroes. Most expensive PvP game patří k další zástupcům tohoto multiplayerového hraní. Dle popisu nabízí mnoho zbraní, vlastní mapy, inteligentní počítačem ovládané hráče a také nebezpečné prostředí, kdy pád dolů znamená zkrátka konečnou.

Je ale těžké věřit tomu, že to, co popis slibuje, hra skutečně nabízí. Kromě tohoto počinu vývojář s přezdívkou Vadaaa přinesl na Google Play i další hry, které však mají nízké hodnocení (3,4 hvězdičky, 1,8 hvězdičky) a uživatelé si stěžují na pochybnosti kolem samotného vývojáře. Jeden recenzent zmiňuje, že webová stránka Vadaaa nefunguje a jeho doména je na prodej.

Mobilní hra za 10 000 Kč? Bizarní PvP střílečka vzhledem k ceně spíše zklame
i Zdroj: Google Play

Aby bylo jasné, podle všeho se jedná o recesi, nejapný žert či možná “podvod”, který ale zřejmě v rámci volného trhu nelze snadno nazvat podvodem. Tak či onak, určitě nelze tento titul za cenu 9 999,99 Kč doporučit. Nehledě faktu, že starší hry od tvůrce Vadaaa dříve či později skončily se 100% slevou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama