Mobilní hra pro sebemrskače. V novince 99 Fails prostě nemůžete vyhrát
i Zdroj: YouTube / Frying Jelly
Mobilní hraní Novinka Mobilní hra pro sebemrskače. V novince 99 Fails prostě nemůžete vyhrát

Mobilní hra pro sebemrskače. V novince 99 Fails prostě nemůžete vyhrát

Jakub Fišer

Jakub Fišer

16. 6. 2022 11:10

Většina lidí hraje hry pro zábavu. A pro někoho představuje zábavu řádný hardcore zážitek. Proto jsou tak oblíbené hry od FromSoftware, kde po vítězství skutečně přichází pocit satisfakce více než kdekoliv jinde. A z tohoto ranku je i nová mobilní hra 99 Fails.

Reklama

  • 99 Fails Lite je mobilní hra zaměřená na masochisty
  • Máte v ní za úkol utéct z Neebota, světa plného snů a nočních můr
  • Novinka je dostupná jak pro iOS, tak i Steam či Android

V této psychedelické plošinovce hrajete za postavičku Zeebo, která se snaží utéct ze světa snů a nočních můr Neebota. Co vypadá jako jednoduché poskakování po pilířích, je ve skutečnosti extrémně hardcore zážitek. Hra totiž nabízí vcelku unikátní mechaniku, která vás nenechá v klidu a pořád vám hází klacky pod nohy; někdy i doslova.

Je libo ukázka? V přiloženém traileru můžeme vidět, že když hra usoudí, že se vám až moc daří, přijde ztížení. Tak například se jednotlivé pilíře začnou pohybovat ve zdánlivě nepravidelných intervalech nebo se obrazovka zahalí mlhou. Obzvlášť nápadité je, když se polovina herní plochy jakoby ohne do třetího rozměru.

Vývojáři ze studia Frying Jelly vydali Lite verzi hry pro mobilní zařízení. K mání je zadarmo na Google Play i Apple App Store, obsahuje ale mikrotransakce. V plánu je pak i plnotučný titul s vylepšenou grafikou a herními mechanikami Neebota: 99 Fails, který bude dostupný na PC, PlayStation, Xbox a též Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama