Mobilní Harry Potter: Magic Awakened se už blíží. Trailer potěšil příjemným překvapením
i Zdroj: Portkey Games / NetEase Games
Mobilní hraní Harry Potter: Magic Awakened Novinka Mobilní Harry Potter: Magic Awakened se už blíží. Trailer potěšil příjemným překvapením

Mobilní Harry Potter: Magic Awakened se už blíží. Trailer potěšil příjemným překvapením

Jakub Fišer

Jakub Fišer

23. 5. 2022 08:58

Vývojářské studio NetEase Games uvedlo během své konference k představení nových titulů opravdovou pecku. Konečně jsme se dočkali traileru na dlouho očekávané karetní RPG z kouzelnického univerza Harry Potter: Magic Awakened. Na co se můžeme těšit?

Reklama

  • Mobilní Harry Potter: Magic Awakened dostal první trailer
  • Můžeme si v něm všimnout stylizovaných bradavic a “prolnutí” s našim světem
  • Příjemné překvapení na závěr traileru – titul vyjde ještě v roce 2022

Trailer nám zobrazuje virtuální realitu v původním slova smyslu, tedy prolnutí klasické reality s tou herní. Vidíme muže v metru, dívku v knihovně nebo hráče baseballu při zápase, prostřednictvím telefonu nebo notebooku jsou všichni tři vtaženi do světa čar a kouzel.

Dále jsou v ukázce přehledně zobrazené i samotné Bradavice. Grafický kabátek je stylizovaný, trochu připomíná japonské animované seriály a filmy. Již z traileru je patrné, že se dočkáme famrfpálu, ale také okolí Bradavic. Děj tedy nebude zasazen je přímo do školy.

Pokud jde o titul jako takový, Harry Potter: Magic Awakened je karetní hra primárně pro smartphony a tablety. Příběh nás zavede do dobře známé školy čar a kouzel, nicméně až po dění filmové a knižní série. Co je důležité, i na příběhu pro tuto mobilní hříčku se podílela autorka J. K. Rowling.

Na závěr minutu a půl dlouhého traileru se dozvídáme pro mnohé možná to vůbec nejdůležitější. Titul dorazí na mobily a tablety ještě tento rok. Nebylo by překvapením, kdyby NetEase Games chtěli s Magic Awakened navázat na potenciální úspěch RPG Hogwarts Legacy, které má na next-gen konzole a PC dorazit také na konci roku 2022.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama