Mobilní aplikace Xbox dostane příběhy známé z Instagramu
i Zdroj: Xbox
Novinka Mobilní aplikace Xbox dostane příběhy známé z Instagramu

Mobilní aplikace Xbox dostane příběhy známé z Instagramu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 5. 2022 16:08

Mobilní aplikace Xbox dostane velkou aktualizaci. Studio očividně chce ze své aplikace udělat takový herní Instagram, svým fanouškům totiž v rámci aplikace nabídne „stories“, tedy „příběhy“, které velice dobře známe ze sociální sítě Instagram.

Reklama

  • Studio Xbox aktualizuje mobilní stejnojmennou aplikaci
  • Ta nově nabídne příběhy, které budou fungovat stejně jako na Instagramu
  • Sdílet můžeme herní klipy, snímky obrazovky nebo achievementy

„Tato měsíční aktualizace přinese do aplikace Xbox pro iOS a Android „activity feed“, a to ve formě příběhů. Ty vám umožní tvořit, sdílet a prohlížet si příběhy společně s vašimi kamarády. Zároveň můžete nově přidávat prioritní tagy pro internetové připojení – například pro chat, streamování či multiplayer,“ píše společnost v nové tiskové zprávě.

„Příběhy vám dovolí ukázat vaše schopnosti a udržovat kontakt s vašimi kamarády. Můžete sdílet vaše oblíbené herní momenty včetně herních klipů, snímků obrazovky a úspěchů,“ pokračuje zpráva. Příběhy kamarádů zároveň můžete komentovat – vývojářům se tak podařilo zachytit smysl velice oblíbené funkce Instagramu. Prozatím je tato funkce dostupná pouze v Austrálii, už brzy by se ale měli dočkat uživatelé po celém světě. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama