Mluví se o klasických mapách, které se vrátí s novým Battlefieldem. Nechybí Metro nebo Wake Island
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Mluví se o klasických mapách, které se vrátí s novým Battlefieldem. Nechybí Metro nebo Wake Island

Mluví se o klasických mapách, které se vrátí s novým Battlefieldem. Nechybí Metro nebo Wake Island

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 7. 2021 08:44

Z chystaného Battlefieldu už bylo prozrazeno mnohé, některé věci si však DICE šetří na prezentaci EA Play Live, která se uskuteční koncem července. Jednou z nich je také sandboxový režim, v němž by se měly objevit notoricky známé mapy. A právě k němu se nyní objevily další detaily.

Reklama

  • Insider naznačil, jaké mapy se vrátí s chystaným Battlefieldem
  • Údajně půjde o Metro, Locker, Wake Island, Siege of Shanghai, Africa Harbor a Caspian Border
  • Budou součástí dosud nepředstaveného režimu

V první řadě je potřeba zmínit včerejší akci EA Play Live Spotlight, která působila jako jakýsi předkrm před plnotučnou prezentací naplánovanou na konec měsíce. Ke slovu se dostal Christian Grass, generální manažer studia Ripple Effect, jenž se v týdnu odtrhlo od DICE. Grass nicméně k chystanému režimu příliš neprozradil. Potvrdil pouze, že se ve hře objeví mapy, které jsou mezi fanoušky velmi oblíbené. 

I tentokrát nám tedy budou muset stačit zákulisní informace. Těch je naštěstí stále poměrně dost. Opět se přihlásil insider Tom Henderson, z jehož zdrojů pocházela většina informací, s nimiž jsme pracovali ještě před oficiální oznámením hry. Nyní dal dohromady seznam klasických map, které se podle něj v režimu objeví. Jde o Metro, Locker, Wake Island, Siege of Shanghai, Africa Harbor a Caspian Border. 

Na oficiální informace už naštěstí nebudeme muset čekat příliš dlouho. Vyhlížená prezentace EA Play Live se totiž uskuteční už za dva týdny, konkrétně 22. července.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama