Mladý Sherlock Holmes se už může pochlubit prvním ze tří větších DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Sherlock Holmes Chapter One Novinka Mladý Sherlock Holmes se už může pochlubit prvním ze tří větších DLC

Mladý Sherlock Holmes se už může pochlubit prvním ze tří větších DLC

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 12. 2021 17:00

Studio Frogwares pečující o značku nejslavnějšího britského detektiva přináší první větší DLC pro Sherlock Holmes: Chapter One. Raná kapitola Sherlockova pozoruhodného života se rozšiřuje o kratší příběhovou linku Beyond a Joke.

Reklama

  • Frogwares vydávají první DLC pro Sherlock Holmes Chapter One
  • Zavede nás do urputného souboje proti prohnanému lupiči

První placené DLC, které si můžete už nyní pořídit samostatně za 5 eur nebo jako součást Seasson Passu za 25 eur, přináší asi hodinovou hrací dobu. Během ní se se svým rozumem postavíte tajemnému lapkovi, zaměřujícímu se na nejbohatší smetánku ostrova Cordona. Jeho základní signaturou bude při tom to, že tak činí se stupňující se drzostí a otevřeným výsměchem vší společnosti. 

Příběhovou linku rozšíření můžete aktivovat v lokaci Grand Saray po splnění mise A Gilded Cage v hlavním příběhu. Jako přímá součást DLC přibývá pak i dvojice převleků: Newcomer a Widow's Outfit.

Na Beyond a Joke naváže příští rok dvojice rozšíření podobného střihu, jinými slovy i zde půjde o samostatně stojící úkol. Jeden z nich se více zaměří na bratra našeho detektiva, zatímco druhý na tajuplnou postavou známou pouze jako „M“. 

Stejně jako základní hru i její rozšiřující obsah naleznete prozatím pouze na PC a konzolích Xbox Series a PlayStation 5. Verze pro konzole minulé generace byla totiž odložena již podruhé a aktuálně cílí na první čtvrtletí příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama