Mladíka v Kalifornii údajně téměř trefila zbloudila střela. Život mu prý zachránila sluchátka Razer
i Zdroj: Reddit / Enough_Dance_956
Novinka Mladíka v Kalifornii údajně téměř trefila zbloudila střela. Život mu prý zachránila sluchátka Razer

Mladíka v Kalifornii údajně téměř trefila zbloudila střela. Život mu prý zachránila sluchátka Razer

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 4. 2022 12:44

Na sociální síti Reddit se objevil divoký příběh osmnáctiletého mladíka žijícího ve městě Torrance v Kalifornii. Ten tvrdí, že mu zachránily život sluchátka výrobce Razer. Ty měly odklonit odraženou střelu, která proletěla oknem místnosti. Historka zaujala dokonce i samotného šéfa Razeru Mina Liang-Tana.

Reklama

  • Na Redditu se objevil příběh mladíka, kterému údajně zachránila život sluchátka
  • Do hlavy ho prý strefila odražená střela
  • Most sluchátek ji ale odklonil

Dle uživatele s přezdívkou Enough_Dance_956 ve středu před obědem proletěl oknem jeho pokoje zbloudilý, možná odražený projektil, a zasáhl ho do hlavy. Tam se ale odrazil od hlavového mostu sluchátek Razer Kraken, trefil stěnu a spadl na postel, kde ji později hráč objevil a předal policii. Jako důkaz přiložil obrázek poškozených sluchátek a prostřelného okna.

Příspěvek nicméně zveřejnil prvního dubna, uživatelé Redditu tedy začali o jeho pravdivosti pochybovat a podezírali samotného výrobce, že jde o další z jeho četných aprílových vtípků. Autor pak ale přiložil další snímky deformovaného projektilu v posteli a poškozené stěny, kam údajně střela doletěla.

Magazínu PC Gamer tiskový mluvčí Razer potvrdil, že nejde o žádný vtip, a že výrobce uživatele kontaktoval, aby mu daroval nová sluchátka. CEO a zakladatel firmy Min Liang-Tan také ve vlákně na Redditu reagoval slovy „Whoa, to je šílené. Dobře že se ti nic nestalo!“.

„Nebýt kvalitně zpracovaných sluchátek, byl bych mrtvý osmnáctiletý kluk. Nedokážu si představit, čím by musela procházet moje rodina a mí kamarádi,“ komentoval událost Enough_Dance_956. Zmínky o kvalitě výrobku jsou pochopitelně trochu podivné. Kuriózní případ je ale zřejmě minimálně z části pravdivý. Uživatel sdělil, že jeho rodina uvažuje o stěhování do bezpečnějšího sousedství.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama