Miles Morales na Steamu překonal Uncharted, s Peterem Parkerem se ale měřit nemůže
i Zdroj: Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Novinka Miles Morales na Steamu překonal Uncharted, s Peterem Parkerem se ale měřit nemůže

Miles Morales na Steamu překonal Uncharted, s Peterem Parkerem se ale měřit nemůže

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 11. 2022 09:40

Miles Morales koncem minulého týdne napnul své pavučiny na Steamu. Díky databázi SteamDB máme nyní jasnou představu, jak si hra vede v porovnání s ostatními porty od PlayStation Studios.

Reklama
Reklama

  • Miles Morales na Steamu dosáhl na 13 539 souběžně hrajících lidí
  • Překonal Sackboye a Uncharted, na ostatní porty ale nestačil

Jako ukazatel znovu poslouží počet souběžně hrajících lidí. Ten za první víkend kulminoval na čísle 13 539. Miles Morales se tedy ani vzdáleně nepřibližuje remasteru Marvel’s Spider-Man, který se zde objevil před několika měsíci. Ten totiž v jeden moment nalákal přes 66 tisíc lidí.

Miles Morales překonal akorát Uncharted: Legacy of Thieves Collection (10 851 hráčů) a posledního Sackboye, kterého si evidentně skoro nikdo nevšiml (610 hráčů). Před sebou nechal například Days Gone nebo Horizon Zero Dawn.

PC verze podporuje technologie Nvidia DLSS 2, DLSS 3, Nvidia DLAA a Nvidia Reflex, na své si přijdou také majitelé širokoúhlých monitorů. Pavoučí muž je připraven i na Steam Deck. Steam však není jediným místem, kde si hru můžete zakoupit, najdete ji také v nabídce obchodu Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama