Marvel’s Midnight Suns Novinka Midnight Suns přináší ukázku Spider-Mana. Hodného souseda vystřídala o něco bojechtivější varianta

Midnight Suns přináší ukázku Spider-Mana. Hodného souseda vystřídala o něco bojechtivější varianta

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 7. 2022 11:40

Firaxis stále pokračují v představování hratelných hrdinů Marvel’s Midnight Suns, kterých má být ve výsledném součtu celkem dvanáct. Po Iron Manovi a Kapitánovi Amerikovi dochází na prezentaci a Spider-Mana. Jak už víme z traileru k Summer Games Festu, milovník pavučin a hlášek dorazí do hry i s hlasem Yuriho Lowenthala, který postavu daboval i pro studio Insomniac.

Reklama

  • Vývojáři Marvel’s Midnight Suns přináší trailer i komentované video k postavě Spider-Mana

Asi by bylo trochu jako nošení dříví do lesa, kdybychom řekli, že toho Spider-Man dokáže opravdu hodně…ačkoli…asi chápete, že se tomu nevyhneme. Ať už jde o dorážení nepřátel, lezení po zdech nebo prosté využívání prostředí ke své vlastní výhodě, Spider-Man je významnou posilou svému týmu. Jednou z jeho největších předností se ve hře ukazují ničivé environmentální útoky, využívající prostranství, jako jsou například obyčejné krabice nebo barely. 

Zahrání karty Oportunist dovolí našemu hrdinovi například to, aby mohl navázat dva rychlé environmentální útoky bez úbytku ukazatele jeho hrdinství. Na druhou stranu, jeho slabina vězí v nižším přímém poškození. Abychom tento nedostatek vyvážili je potřeba vylepšovat schopnost pro posílení další rány a spolupracovat s postavami, které mají jednoduše vyšší poškození.

Spider-Man samozřejmě není ve hrách už dlouhá desetiletí žádná nová postava, a velkou část toho, co se naučil u Insomniacu, umí proto i zde. Vedle jiného můžete tak znepřátelené postavy spoutat, vyhodit do vzduchu, nebo zkrátka využít čtyř robo-ramen na zádech k pročesání cesty. Pasivní schopnost je zde pochopitelně také a slouží tentokrát primárně k tomu, aby Peterovi umožnila dělat speciální útoky bez ustání. Její hlavní vlastností je zvýšená šance na doplnění ukazatele hrdinství.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama