Microsoft Store propálil Dying Light: Platinum Edition. Techland zároveň láká na oznámení spojené s dvojkou
i Zdroj: Hrej.cz
Dying Light 2 Novinka Microsoft Store propálil Dying Light: Platinum Edition. Techland zároveň láká na oznámení spojené s dvojkou

Microsoft Store propálil Dying Light: Platinum Edition. Techland zároveň láká na oznámení spojené s dvojkou

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 5. 2021 01:18

Microsoft Store prozradil datum vydání Dying Light. Podobná zpráva by zřejmě zvedla ze židle většinu zapálených hráčů, to by se ovšem nesměla týkat prvního dílu.

Reklama

  • Microsoft Store zveřejnil stránku s platinovou edicí prvního Dying Light
  • Vyjít by měla 27. května
  • Techland láká na oznámení k druhému dílu, na Twitteru běží zvláštní “odpočet”

Ano, čtete dobře. Microsoft Store nakrátko zveřejnil produktovou stránku pro titul Dying Light: Platinum Edition. Zdá se, že Techland ještě před vydáním očekávaného pokračování vypustí do světa kompletní verzi jedničky, aby měli všichni fanoušci možnost pořádně si připomenout události, na které po 15 letech naváže děj dvojky. 

Stránku už se sice podařilo schovat před zraky internetových slídilů, podstatné informace k nám ale i tak doputovaly. Edice obsahuje základní hru a všechna dostupná rozšíření, tedy The Following, Bozak Horde a Hellraid. K tomu je přilepeno 17 balíčků se skiny, extra zbraně a další maličkosti. Zmíněný termín vydání poukazoval na 27. května, Techland se k úniku zatím nevyjádřil. 

Polské studio však shodou okolností začíná lákat na informace k druhému dílu. Na Twitteru se totiž objevila krátká ukázka s nápisem “Save the City” nasprejovaným na jakési zdi. Nápis “Are you dying 2 know more?” se pak odhaluje vzápětí po dopadu UV světla, přičemž jednotlivá písmena evidentně přibývala postupně. Jde tedy o zvláštní formu odpočtu? S trochou štěstí bychom se tedy mohli dočkat oznámení termínu i pro Dying Light 2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama