Microsoft měl Sony nabídnout dalších deset let vydávání Call of Duty na PlayStation
i Zdroj: Activision
Novinka Microsoft měl Sony nabídnout dalších deset let vydávání Call of Duty na PlayStation

Microsoft měl Sony nabídnout dalších deset let vydávání Call of Duty na PlayStation

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 11. 2022 10:52

Akvizice Activision Blizzard se stále potýká s mnoha problémy, a to především ze strany britského, amerického a evropského regulačního úřadu. Celou investici ale kritizuje také PlayStation, kterému se především nelíbí fakt, že by jeho konkurence měla vlastnit Call of Duty. Microsoftu už nejspíše dochází trpělivost a i když Phil Spencer tvrdil, že Sony už jednou navrhnul velice dobrou smlouvu ohledně akční série, nyní dorazil do kanceláří PlayStationu další dopis.

Reklama

  • Microsoft dle vyjádření pro New York Times nabídnul PlayStationu dalších deset let Call of Duty na platformě

Microsoft pro New York Times prozradil, že nově svému konkurentovi navrhnul mnohem lepší nabídku, a to zajištění toho, že série Call of Duty bude na PlayStationu dalších minimálně deset let. To je už mnohem delší doba, ať už pro zajištění dostatečného konkurenta, případně pro dohodnutí dalších podmínek s Microsoftem.

I když taková nabídka zní už poměrně lákavě, stále to nemusí znamenat automatické vítězství. Jednou z dalších výtek, kterou regulátoři vůči akvizici měli, byla případná dominance služby Xbox Game Pass vůči ostatním předplatným nabídkám. Konečný výsledek toho, zdali se Microsoft podařilo regulátory i konkurenci přesvědčit, bychom se měli dozvědět v březnu příštího roku, kdy rozhodne evropský i britský regulační úřad.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama