Microsoft Flight Simulator letos přivítá podporu DLSS. V plánu je i vícero překvapení
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft Flight Simulator Novinka Microsoft Flight Simulator letos přivítá podporu DLSS. V plánu je i vícero překvapení

Microsoft Flight Simulator letos přivítá podporu DLSS. V plánu je i vícero překvapení

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 1. 2022 10:15

Asobo Studios úpěnlivě pracující na dokončení A Plague Tale: Requiem potvrzují, že nezavrhují ani druhou vlajkovou loď svého studia. Spolu s očekáváním odkládaného Top Gun DLC bude Microsoft Flight Simulator letos rozšiřován i po technické stránce. Dorazí podpora DLSS.

Reklama


Potvrzení o integraci DLSS umožňující upscale nižších rozlišení na vyšší přichází v rámci nejnovějšího vývojářského videa. DLSS podle tvůrců dorazí do PC verze někdy v první polovině letoška spolu s dalšími, většinou neznámými novinkami. Ty, o nichž v tento moment víme, zahrnují World Update 7 a vylepšení simulace vrtule pro letouny výrobců Cessna a King Air skrze Sim Update 8. 

Sedmá aktualizace ze série navyšující detailnost vybraných geografických celků se protentokrát zaměří na Austrálii; avizovaný Sim Update 8 dorazí první březnový den. Pokud jde o očekávané vydání neplaceného rozšíření Top Gun: Maverick, to je po posledním odkladu stejnojmenného filmu ve výhledu pro květen letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama