Metal: Hellsinger táhne, a to je dobře. Hru si vyzkoušelo už milion hráčů a další hodlá přilákat novým obsahem
i Zdroj: The Outsiders
Metal: Hellsinger Novinka Metal: Hellsinger táhne, a to je dobře. Hru si vyzkoušelo už milion hráčů a další hodlá přilákat novým obsahem

Metal: Hellsinger táhne, a to je dobře. Hru si vyzkoušelo už milion hráčů a další hodlá přilákat novým obsahem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 12. 2022 08:10

Letošní střílečka Metal: Hellsinger slaví od září první úspěch u zaujetí hráčů. Skvělá rytmická akce od studia The Outsiders dokázala brutálními hrátkami s hudbou zaujmout totiž už 1 milion hráčů, a to napříč PC, PS5, Xbox Series (a samozřejmě i Game Passem, kde hra vyšla také). Nyní, když hra míří i na PS4 a Xbox One, lze navíc očekávat, že čísla ještě porostou. Své vlastní verze se koneckonců tito hráči mohou dočkat už teď, takže není nač váhat a hru lze hned vyzkoušet.

Reklama

  • Rytmická střílečka Metal: Hellsinger zaslouženě oslavila 1 milion hráčů
  • Hra zamířila již také na starší konzole Xbox One a PS4

Na oslavu toho, že se hře daří, připravili vývojáři několik dárečků, které si můžete rozbalit. Mezi nimi nalezneme třeba takové maličkosti, jako jsou nové skiny pro staré zbraně; další komba, kdy trefování po sobě jdoucích taktů poskytuje vaší postavě další zuřivost i skóre; digitální artbook; nebo Archdevil Mode – nové nastavení obtížnosti, jež údajně zabolí i potrápí.

Změny, které ve hře najdete, jsou nicméně viditelné i jinde, například v učesanosti titulu. Jelikož došlo totiž i na vydání updatu 1.5, hráči se mohou nově radovat též z opravy chyb, stejně jako obsahu, jež zve na to, aby prošli každou mapu ještě jednou  a našli všechny sběratelské předměty Coats of Arms.

 „Každá úroveň obsahuje jeden skrytý erb v každé obtížnosti, včetně přidaného Archdevil. Sbírejte je, abyste získali nové vzhledy zbraní na určitých bodových hranicích a zkompletovali celou sadu," vysvětluje studio při popisu updatu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama