Máte rádi Městečko Twin Peaks? Radioaktivní survival jménem Pacific Drive vychází již letos
i Zdroj: Ironwood Studios / Kepler Interactive
Pacific Drive Novinka Máte rádi Městečko Twin Peaks? Radioaktivní survival jménem Pacific Drive vychází již letos

Máte rádi Městečko Twin Peaks? Radioaktivní survival jménem Pacific Drive vychází již letos

Jakub Fišer

Jakub Fišer

10. 2. 2023 09:15

V září byla na konferenci State of Play oznámena hra jménem Pacific Drive. Prvotní trailer ukazoval frenetickou jízdu deštivou post-apokalyptickou krajinou, kterou zasáhlo jakési radioaktivní kataklyzma. Pacific Drive se nyní ukazuje v novém traileru.

Reklama

  • V novém 3,5minutovém traileru se přibližují mechaniky hry
  • Bližší pohled je zaměřen také na grafickou stránku hry
  • Pacific Drive vychází letos na PC a PlayStation 5

Pacific Drive zavede hráče na Olympijský poloostrov v západní cípu amerického státu Washington. V rámci alternativní současnosti bojujete v opuštěném světě s radioaktivitou v okolí a řadou paranormálních jevů, které se zde objevují kvůli vojenským experimentům organizace ARDA v polovině 20. století.

Již tato synopse láká na inspiraci klasickými postmoderními sci-fi, jako je Stranger Things, Super 8 nebo Lynchovo Městečko Twin Peaks. Nový 3,5minutový trailer ukazuje úpravu vozidla, které se stane nedílnou součástí vašeho putování radioaktivní krajinou, a také přibližuje jevy, které se venku potulují.

Hráči též dostávají detailnější pohled na grafický kabátek, který svou plochou stylizaci může připomínat survival The Long Dark. Za Pacific Drive stojí vývojáři z Ironwood Studios, půjde o jejich první počin.

Oficiální datum Pacific Drive zatím neznáme, vyjít má v tomto roce. Hráči na platformě Steam si mohou titul již v tuto chvíli přidat do svého wishlistu. Kromě Steamu hra dorazí také na Epic Games Store a dostupná bude i pro konzole PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama