Máte chuť na únikovku? Zkuste kooperativní adventuru The Past Within od Rusty Lake
i Zdroj: Rusty Lake
Novinka Máte chuť na únikovku? Zkuste kooperativní adventuru The Past Within od Rusty Lake

Máte chuť na únikovku? Zkuste kooperativní adventuru The Past Within od Rusty Lake

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 11. 2022 10:43 2

Fanoušci adventur od studia Rusty Lake by měli zpozornět. Autoři totiž rozšiřují své portfolio o kooperativní počin The Past Within, který výrazně připomíná klasické únikovky.

Reklama

  • Vychází The Past Within od autorů Rusty Lake Hotel, Cube Escape: Paradox či The White Door
  • Adventura spojí dva hráče, do hry musí investovat oba
  • Hra časem dorazí i na Switch

The Past Within spojí dva hráče, zároveň je ale oddělí časovou bariérou. Zatímco jeden se nachází v minulosti, druhý zkoumá následky v budoucnu. A právě na této premise stojí základní herní mechanismus.

Stejně jako v předchozích počinech tohoto studia se ocitnete ve světě Rusty Lake, vaším úkolem bude odhalit tajemství kolem Alberta Vanderbooma. Launch trailer napovídá, že půjde o nervy drásající zážitek.

Na rozdíl od It Takes Two musí oba hráči investovat do vlastní hry, zde se na žádné pozvánky nehraje. Zážitek naštěstí vaší platební kartu příliš nepotrápí, za hru zaplatíte jen necelá 4 eura. Před pořízením plné verze si navíc můžete otestovat demoverzi. Autoři doporučují oslovit kamarády, parťáka ale zcela určitě najdete i na oficiálním Discordu, kde se potkávají fanoušci Rusty Lake.

The Past Within je k dispozici na Steamu a v obchodech App Store či Google Play. Vývojáři nyní pracují na verzi pro konzoli Nintendo Switch, zatím však neprozradili, kdy zde vyjde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama