Marvel’s Spider-Man: Miles Morales představuje svou první ukázku PC verze
i Zdroj: Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Novinka Marvel’s Spider-Man: Miles Morales představuje svou první ukázku PC verze

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales představuje svou první ukázku PC verze

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 9. 2022 06:45

I když tomu není tak dávno, co na PC přistála verze remasterovaného Spider-Mana, čas neúprosně běží. V novém traileru, kde nechybí ani trocha gameplaye, se proto náš pohled nezaměřuje již na Petera Parkera, ale Milese Moralese a jeho cestu na PC.

Reklama
Reklama

  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales přináší první ukázku PC verze
  • Hry bychom se měli stále dočkat na podzim letošního roku

Port, o který se znovu stará loni zakoupené studio Nixxes, je zatím naplánován na podzim letošního roku. Trailer ukazuje některé klipy z celé hry, přičemž závěrečná informace potvrzuje, že titul opět vyjde na Steamu i Epic Games Store. Přidejme k tomu i to, že někdy v této době vyjde na PC i port Uncharted: Legacy of Thieves Collection, jež bylo potvrzeno na 19. října (přikládáte-li pak váhu i slovům Milese v níže přidaném traileru, k vydání by mohlo dojít už za několik týdnů)

Přestože Insomniac Games ani Nixxes Software ještě neodhalily žádné přidané funkce PC verze, při uvážení dostupného remasteru lze o některých hovořit jako o více pravděpodobných. Podle portu minulé hry by neměl chybět například o něco lepší ray tracing, podpora pro širokoúhlé monitory, DLSS a DLAA či také otevřený framerate a možnost modifikací. Přístupna by měla být ale i širší řada ovládacích zařízení, včetně PS5 ovladače DualSense, jehož hra více využívá, a klávesnice a myši.

Zmíněný Spider-Man Remastered, který na PC vyšel v polovině srpna byl i mezi hráči přijat velice dobře. Ačkoli jeho statistiky nakonec nestačily na překonání velice úspěšného God of War ze začátku roku, i tak se zařadil mezi nejhranější hry Steamu s více než 66 tisíci souběžnými hráči.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama