Marvel's Midnight Suns stihnou na současné generaci vyjít ještě letos. Firaxis oznamují nové datum vydání
i Zdroj: 2K / Firaxis Games
Marvel’s Midnight Suns Novinka Marvel's Midnight Suns stihnou na současné generaci vyjít ještě letos. Firaxis oznamují nové datum vydání

Marvel's Midnight Suns stihnou na současné generaci vyjít ještě letos. Firaxis oznamují nové datum vydání

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 9. 2022 07:56

Další hrou, která včerejší Disney & Marvel Games Showcase neminula, bylo Marvel's Midnight Suns od Firaxis Games. Studio stojící za sérií XCOM pomocí nového traileru ohlásilo, že svou rok oznámenou a dvakrát odloženou hru stihne přivést na současné konzole ještě tento rok.

Reklama

  • Tvůrci Marvel's Midnight Suns rozdělují vydání podle generace konzolí
  • Na PC a současné generaci se hra objeví 2. prosince tohoto roku 
  • Majitelé ostatních platforem musí čekat do pozdější, neurčitého data

Oficiální datum vydání titulu připadá nyní na 2. prosince, a to ve verzích pro Xbox Series, PlayStation 5 i PC. Verze pro starší konzole, zahrnující vydání pro Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch, jsou stále plánovány na pozdější datum. V případě Switche se tak pravděpodobně navíc stane ještě později, neboť ani před posledním odkladem neměla jeho verze ještě pevné datum vydání.

S ohledem na předchozí konzolovou generaci je dobré uvést, že vydavatelství 2K při odkladu uvedlo, že novinku studia Firaxis uvede na trh do konce března 2023. Někdy do tohoto momentu se tedy nejspíše dočkáme právě opožděné verze pro starší konzole, a to možná i v případě nepříliš komentovaného Switche. Důvod, proč na hru čekáme déle na všech platformách, je pak dán tím, že autoři chtějí hru přivést v co možná nejlepší kondici.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama