Marvel’s Midnight Suns si žádají dostatek vašeho času. Jen pokoření příběhu zabere minimálně 40 hodin
i Zdroj: Firaxis Games
Marvel’s Midnight Suns Novinka Marvel’s Midnight Suns si žádají dostatek vašeho času. Jen pokoření příběhu zabere minimálně 40 hodin

Marvel’s Midnight Suns si žádají dostatek vašeho času. Jen pokoření příběhu zabere minimálně 40 hodin

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 10. 2022 07:05

Kreativní ředitel Jake Solomon a producent Garth DeAngelis spolu uvedli, že dokončení kampaně Marvel’s Midnight Suns nebude zábava na krátkou dobu. Během livestreamu, který se uskutečnil tento týden, podle herní doby testerů prozradili, že samotná dějová linka bude trvat vyšší desítky hodin. Pokud se pustíte i do vedlejších úkolů, hra se prodlouží ještě o polovinu této doby.

Reklama

  • Marvel’s Midnight Suns mají nabídnout kolem 45 hodin na dohrání základní linky a více než 80 hodin na dohrání všeho obsahu
  • Hra má nabídnout přes 45 misí

Video, které si můžete pustit níže, je zásadní zejména sekcí Q&A, kde autoři odpovídají na některé zvídavější dorazy. Už několikrát jsme o slyšeli, že Midnight Suns budou velká hra, což plyne přirozeně i z toho, že hra bude metodičtější díky zvolenému tahovému souboji. Nicméně Solomon a DeAngelis zašli tentokrát dále. V rámci odpovědi uvedli, že hra bude sestavena z více než 45 různých misí a více než 80 hodin na plné dohrání (pokud se pustíte i do vedlejších úkolů). Pokud se soustředíte jen na kampaň, která je hlavním lákadlem, může dokončení trvat kolem 50 hodin. DeAngelis osobně poznamenává, že za minimum pokládá 40 až 45 hodin.

Část natažení celé herní doby je samozřejmě dána i karetním elementem, který hráče neustále dělí na ty, jimž není po chuti, a ty, kterým lahodí. Solomon se tak dostal i do postupného budování balíčku a popsal, jak bude systém vypadat. Ve vaší ruce je podle jeho slov až 10 karet, kde každý hrdina přinese individuálně 8 karet, které sami volíte. V průběhu hry, zejména se svými oblíbenci z řad hrdinů, budete nicméně upravovat i jednotlivé schopnosti (karty), které mohou mít. S hráčem vytvořeným Hunterem, který jich má nejvíce, je údajně volba nejtěžší, neboť lze volit i věci, jako jsou komba. Ty pocházejí ze vztahu vaší postavy a dalších hrdinů, které v boji ovládáte, přičemž se zdá, že právě tyto karty, dají možnost v akci nahromadit limit 10 karet.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama