Marvel’s Midnight Suns se opozdí, vývoj se o několik měsíců protáhne
i Zdroj: Firaxis / 2K Games
Novinka Marvel’s Midnight Suns se opozdí, vývoj se o několik měsíců protáhne

Marvel’s Midnight Suns se opozdí, vývoj se o několik měsíců protáhne

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 11. 2021 08:00

K odhalení Marvel’s Midnight Suns sice došlo teprve koncem srpna, autoři ze studia Firaxis nicméně už nyní vědí, že vývoj nabral nezanedbatelné zpoždění, kvůli kterému jsou nuceni posunout termín vydání.

Reklama

  • Autoři Marvel’s Midnight Suns hlásí zpoždění
  • Hra vyjde až ve druhé polovině příštího roku
  • Studio využije čas navíc k rozšíření příběhu a celkovému začištění

Variace na XCOM měla původně vyjít v březnu, nově se však počítá až s druhou polovinou příštího roku. V oficiálním vyjádření, pod nímž jsou podepsáni kreativní ředitel Jake Solomon a producent Garth DeAngelis, je zmíněno, že šlo o velmi těžké rozhodnutí. Autoři vnímají, že se mnoho fanoušků těšilo, že si novinku zahrají už na jaře. Odklad byl ale nezbytný. “Měsíce navíc využijeme k rozšíření příběhu, tvorbě dalších filmečků a celkovému začištění.”

Autoři také zmiňují, že si velice váží příležitosti pracovat na tomto projektu, je pro ně ctí, že mohou pod značkou Marvel přivést na svět něco úplně nového. Zároveň vyjádřili, že je velice těší reakce ze strany fanoušků, které jsou evidentně velmi pozitivní.

Ještě donedávna se přitom zdálo, že jde vše podle plánu, studio nastolilo slušné tempo ve vydávání trailerů a komentovaných videí. Je samozřejmě otázkou, kolik času navíc si vývojáři nakonec vezmou, Midnight Suns se ve finále mohou rozsvítit až za rok.

Ukázka z Marvel’s Midnight Suns představuje Wolverina
i Zdroj: Hrej.cz

Ukázka z Marvel’s Midnight Suns představuje Wolverina

Studio Firaxis Games se koncem minulého týdne pochlubilo gameplay záběry z Marvel’s Midnight Suns. Vyšlo najevo, že si na…

8. 9. 2021 11:03
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama