Marvel’s Avengers už nechrání Denuvo. Poslední aktualizace ho mlčky odstranila
i Zdroj: Hrej.cz
Marvel's Avengers Novinka Marvel’s Avengers už nechrání Denuvo. Poslední aktualizace ho mlčky odstranila

Marvel’s Avengers už nechrání Denuvo. Poslední aktualizace ho mlčky odstranila

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 9. 2021 14:56

PC verze loňské superhrdinské akce Marvel’s Avengers dostala další velkou aktualizaci. Ta sama o sobě nepřináší žádné zásadnější změny, hráči si ale všimli, že ze hry odstranila neoblíbenou protipirátskou ochranu Denuvo.

Reklama

  • Z Marvel's Avengers na PC byla odstraněna technologie Denuvo
  • Hra se prý spouští o něco rychleji

Tento fakt se ani neobjevil v oficiálních patch notes. Dle prvních reakcí hráčů jde o vítanou změnu, hra se nyní výrazně rychleji zapíná. Kromě toho zhruba dvougigová aktualizace přidala nové sekvence misí pro multiplayer, filmový oblek Black Panthera a novou funkci v podobě Fragment Extractoru, předmětu, který zvyšuje limit pro sběr fragmentů. Vedle toho napravuje řadu chyb, které trápily příběhové rozšíření War for Wakanda a desítky menších bugů a problémů s uživatelským rozhraním.

Konkrétně autoři zabránili exploitu spojenému s Pantherovým brněním Nehanda, které za určitých podmínek generovalo ohromné poškození a ničilo balancování hry.

Odebírání protipirátské ochrany několik měsíců po vydání hry není ničím neobvyklým. Jde o častý jev například u her vydávaných nebo vyvíjených Capcomem. V minulosti byly takto “osvobozeny” tituly ze série Resident Evil nebo Devil May Cry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama