Marvel's Avengers se v duchu filmu rozšíří o Jane Foster, ženskou vládkyni hromu
i Zdroj: Wallpapercave
Marvel's Avengers Novinka Marvel's Avengers se v duchu filmu rozšíří o Jane Foster, ženskou vládkyni hromu

Marvel's Avengers se v duchu filmu rozšíří o Jane Foster, ženskou vládkyni hromu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 4. 2022 09:05

Přibližně pět měsíců po Spider-Manovi, který rozšířil verzi jen na konzolích PlayStation, se nejsilnější hrdinové světa seznamují s příští tváří do svého řadu. Do Marvel's Avengers dorazí ve shodě s hollywoodskou produkcí hlavní postava filmu Thor: Love and Thunder, Jane Fosterová.

Reklama

  • Marvel's Avengers se seznamují s novou posilou svého týmu
  • Skupinu nejsilnějších hrdinů posílí Jane Fosterová 

Hrdinka obdařena dary Thora se na všech platformách objeví s updatem 2.5, a to někdy po chystané květnové aktualizaci 2.4. Co se týká řečeného filmu, ten se do kin podívá 7. července, a lze proto očekávat, že se vývojáři pokusí obě data sladit. V rámci prvního traileru došlo koneckonců na současné oznámení.

Vzhledem i svými talenty má Jane povětšinou následovat komiksovou předlohu. Schopnosti a výstroj má proto přejímat od hromovládce Thora, zatímco velkou část své osobnosti od svého běžného, lidského já. „Design našich hrdinů je v prvé řadě diktován jejich komiksovými identitami, takže coby jeden z držitelů Mjölniru, bude i její sada schopností v mnohém podobná s Odinsonem, ale i s prvky, které jsou zřetelně jen její,“ uvádí o postavě Crystal Dynamics. Více informací plánují sdělit v budoucnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama