Marvel’s Avengers nabízí první ukázku Spider-Mana. Hráči si všímají zejména jeho pomalého pohybu
i Zdroj: Hrej.cz
Marvel's Avengers Novinka Marvel’s Avengers nabízí první ukázku Spider-Mana. Hráči si všímají zejména jeho pomalého pohybu

Marvel’s Avengers nabízí první ukázku Spider-Mana. Hráči si všímají zejména jeho pomalého pohybu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 11. 2021 08:00

Exkluzivní obsah pro konzole PlayStation, na nějž vývojáři Marvel’s Avengers lákali ještě před vydáním, dostává svůj první trailer. Filmově laděná upoutávka na Spider-Mana líčí jeho schopnosti po boku ostatních hrdinů.

Reklama

  • Tvůrci Marvel’s Avengers představili první trailer na postavu Spider-Mana
  • Pavoučí muž se na PlayStationu do Avengers podívá 30. listopadu

Neplacené rozšíření s hratelnou postavu Spider-Mana vyjde ve spojení s eventem na PS4 i PS5 již 30. listopadu. Oproti původnímu plánu přivést slavného hrdinu již počátkem letoška se tak Crystal Dynamics opožďují o zhruba půl roku. 

Provázanost s eventem Spider-Man: With Great Power Hero se ukáže přínosem i pro hráče na ostatních platformách. Dojde na zvýšení maximální úrovně ze 150 na 175 stejně jako vydání prvního z raidů, Discordant Sound. V něm se spojíte s dalšími třemi hrdinů proti známému protivníkovi Black Panthera – Klawovi.

Pokud jde o vlastní reakce na předváděčku Spider-Mana, ty lze hodnotit spíše jako smíšené. Část hráčů je sice ráda za novou porci obsahu, nicméně jeho vázanost na jednu platformu, jakož i strnulé animace přináší i hojnou kritiku. Více než jinde se totiž projevuje nelichotivé srovnání se studiem Insomniac, jejichž vlastní verze pavoučího muže byla (a je) opěvována právě za věrné zpracování pohybu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama