Lost Ark by měl dostat dvě nové třídy, raidy a region, Amazon ale bude sledovat postup hráčů
i Zdroj: Lost Ark
Lost Ark Novinka Lost Ark by měl dostat dvě nové třídy, raidy a region, Amazon ale bude sledovat postup hráčů

Lost Ark by měl dostat dvě nové třídy, raidy a region, Amazon ale bude sledovat postup hráčů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 4. 2022 10:01

Vydání Lost Arku na západě provázelo několik omezení. Kromě toho, že až do nedávné doby bylo velice náročné se do hry kvůli její popularitě vůbec dostat, se zdejší hráči museli obejít bez další části obsahu. Vydavatel Amazon Games totiž hru kvůli své škále musel zmenšit a nyní předesílá, jak bude v dubnu a květnu nový obsah dávkovat.

Reklama

  • Amazon Games odhaluje plánované aktualizace pro Lost Ark
  • Během dubna a května by měly dorazit dvě třídy, region a raidy

Během tohoto měsíce bychom se měli dočkat nové hratelné třídy Glaivier, jenž disponuje dvěma stromy schopností a s nimi související dvojicí zbraní – kopím a kůsou. V tomto případě pak bude pouze na hráči, zdali se rozhodně využít síly obou nástrojů, nebo se soustředí pouze na jeden z nich. V tomto měsíci dojde taktéž na vydání nového regionu South Vern, kde na nás budou čekat nové NPC a úkoly – ale pouze pro hráče s item úrovní 1340 a více.

Region South Vern
i Zdroj: Lost Ark
Region South Vern

Amazon dále tvrdí, že plánuje v květnu vydat jak novou třídu Destroyera, tak nové raidy – avšak studio chce důkladně sledovat, jak budou hráči postupovat s vývojem úrovní. Dle jejich dat by značné množství hráčů mělo v květnu dokončit level, který by jim dovolil se zúčastnit těžšího end-game obsahu. Pokud se tak ale nestane, nechtějí tvůrci vyvolávat dojem, že musí hráči platit, a tedy vydání v krajním případě odsunou.

Jak už jsme zmínili, pokud vše půjde podle plánů, v květnu dojde na vydání Destroyera, válečné třídy s masivním kladivem, okolo kterého se točí celá hratelnost. Dále by mělo dojít na vydání týdenní aktivity Trial Guardian Raids a dvou raidů Valtan a Deskaluda.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama