Lord of the Rings: Gollum se připomíná novým příběhovým trailerem
i Zdroj: Daedalic Entertainment
The Lord of the Rings: Gollum Novinka Lord of the Rings: Gollum se připomíná novým příběhovým trailerem

Lord of the Rings: Gollum se připomíná novým příběhovým trailerem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 3. 2023 09:00

Vydavatelství Nacon včera večer představilo aktuality ve svém našlapaném line-upu pro letošní rok. Jednou z klíčových her je bezesporu Lord of the Rings: Gollum. Příběhová stealthová akce zaměřená na oblíbeného antihrdinu Gluma by měla vyjít ještě letos a slibuje velkolepou výpravu pro všechny fanoušky Pána prstenů.

Reklama

  • Nacon a Daedalic Entertainment připomínají příběh The Lord of the Rings: Gollum

Trailer připomíná, že se zhostíme dvojrole Gluma a Sméagola. Neobvyklý hrdina bojuje se zásadním rozporem uvnitř hlavy, který může hráč různými způsoby využívat a přiklánět tak postavu na tu či onu stranu. Trailer ukazuje mladší verzi Gandalfa i jednoho ze Sauronových zástupců. Příběh se pak samozřejmě točí kolem titulního prstenu moci. 

Lord of the Rings: Gollum vzniká už dlouho, poprvé byla hra oznámena v roce 2019 a měla vyjít během loňska. To ale nakonec němečtí vývojáři nestihli. V současnosti se počítá s vydáním během letošního roku, žádné konkrétní datum ale neznáme. Magazín Polygon připomíná, že poslední finanční zprávy slibovaly vydání do konce léta. Tak jako tak se s Glumem uvidíme na PC, Xboxech, PlayStationech i Nintendu Switch.

My také můžeme naznačit, že jsme se před pár dny do kanceláří studia Daedalic Entertainment podívali. Nic víc ale zatím neprozradíme…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama