Life is Strange: True Colors nabízí pohled na DLC předcházející hlavnímu příběhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Life is Strange: True Colors nabízí pohled na DLC předcházející hlavnímu příběhu

Life is Strange: True Colors nabízí pohled na DLC předcházející hlavnímu příběhu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 8. 2021 11:45

Připravované pokračování Life is Strange, kterého se na rozdíl od odloženého remasteru dočkáme ještě letos, představuje DLC Wavelengths. V rozšiřujícím obsahu pro Life is Strange: True Colors se vydáme do bot odlišné hrdinky, řešící vlastní sadu problémů před započetím hlavního příběhu.

Reklama

  • Wavelengths je první DLC pro Life is Strange: True Colors
  • Přesuneme se před začátek hlavního příběhu i do kůže odlišné hrdinky

Namísto Gabe Chen, které se schopností vizualizovat emoce ujmeme v kampani True Colors, bude vyprávění Wavelengths obtočeno okolo Stephanie Gingrich – mladé milovnici hudby, na kterou si můžete vzpomenout z prequelu Before the Storm. Tématem jejího příběhu bude rutina v obchodě s hudebninami, provozování radiostanice z pozice DJ a v neposlední řadě i navazování vztahů. Více než na nadpřirozeno, se kterým se potýká Chen, bychom se tak měli výhradně zaostřit svůj zrak na obyčejnost všedního života v Haven Springs. 

Příběh se má táhnout přes vícero ročních období. Jeho nedílnou součástí bude vzhledem k zájmům Stephanie i licencovaná hudba, pocházejících od Girl in Red, Alt-J, Portugal, The Man, Foals, Hayley Kiyoko či Maribou State. Dalším pozitivním faktorem bude i odlehčená atmosféra, jež alespoň nyní silně kontrastuje s vypjatostí momentů hlavní kampaně. Zdali bude i ona v jisté fázi i přetnuta méně vysvětlitelnou sérií událostí, zjistíme již 30. září, kdy DLC vychází. Samotné Life is Strange: True Colors obdržíme v jednotném balíčku ještě o chvíli dříve, konkrétně od 10. září.

DLC Wavelengths bude možné koupit samostatně nebo jako součást ultimátní a delux edice Life is Strange: True Colors.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama