Líbila se vám hra Uncharted, ale film už méně? Španělský zábavní park postaví podle Uncharted celou horskou dráhu
i Zdroj: Naughty Dog / Uncharted press kit
Kuriozity Uncharted (film) Novinka Líbila se vám hra Uncharted, ale film už méně? Španělský zábavní park postaví podle Uncharted celou horskou dráhu

Líbila se vám hra Uncharted, ale film už méně? Španělský zábavní park postaví podle Uncharted celou horskou dráhu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

2. 12. 2022 11:20

Popularita videoherní série Uncharted zřejmě nebere mezí, což ještě umocnil film vydaný v tomto roce. Vedení španělského zábavního parku PortAventura World si tak řeklo, že ze hry, respektive filmu, udělají horskou dráhu.

Reklama

  • V zábavním parku PortAventura World vyroste horská dráha na motivy Uncharted
  • Lunapark má speciální smlouvu se Sony, půjde o oficiální atrakci hry a filmu
  • Dlouhá by měla být 700 metrů, postavena bude během roku 2023

V průběhu roku 2023 ve španělském zábavním parku PortAventura World, situovaném na východním pobřeží u města Tarragona, vyroste a bude zprovozněna speciální horská dráha designovaná ve stylu Uncharted.

Podle informací serveru Kotaku má být celá dráha dlouhá 700 metrů a v nejvyšším bodě vysoká 12 metrů. Svůj výtvor pak bez ukázky deisgnu ještě potvrdil oficiální twitterový profil zábavního parku.

PortAventura World získal od Sony standardní licenci, přímo během jízdy se tak setkáte se známými scénami z hollywoodského trháku, ve kterém si hlavní roli zahráli Tom Holland a Mark Wahlberg.

Jeffrey Godsick, manažer z vedení Sony Pictures Entertainment, o této atrakci prohlásil: „Tým z PortAventura World navrhl napínavou jízdu, takže fanoušci hry a filmu se nyní mohou vžít do kůže Nata a Sullyho a vydat se na vlastní závod za pokladem.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama