Tomb Raider Underworld Článek LEVEL 202: do očí se mi dívejte!

LEVEL 202: do očí se mi dívejte!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

10. 3. 2011 23:29 3
Reklama

Rozjezd roku bývá v porovnání s jeho finišem vždy o trochu vlažnější, neznamená to ale, že bychom se během pečlivého střádání informací pro březnový Level poflakovali. Naopak! Opět jsme se totiž vydali na několik zahraničních misí s úkolem sledovat, co se kde šustne zajímavého, a výsledkem jsou podrobné dojmy z her jako Hunted, Brink nebo DiRT 3. Při pohledu na obálku navíc pochopíte, že nouze nebyla ani o recenze prvních velkých titulů roku, na které dohlíží se svým plamenným výrazem hlavní hrdina Dragon Age 2. Nezapomněli jsme ale ani na konzole, hardware a dvě DVD plná oblíbeného videomateriálu a jedné slečny!

S Larou kolem světa

Řeč je samozřejmě o Laře Croft, která během dvanácti let, po které se těšíme z její přízně, zraje jako víno. Přesvědčit se o tom můžete ve hře Tomb Raider: Underworld, kterou naleznete na DVD A. Lara se tentokrát vydává na nebezpečnou cestu za tajemstvím Thorova kladiva, a pokud tuhle nezbednou archeoložku znáte, je vám jasné, že se to neobejde bez problémů. Perfektní hratelnost je navíc doplněna o vynikající grafiku, která se i s dvouletým odstupem může směle poměřovat s aktuálními kousky a pomůže vám trochu se zabavit během čekání na nový díl, který vyjde s největší pravděpodobností už letos na podzim.

Vlastní dojmy nadevše

Protože víme, že všemožná prohlášení vývojářů mohou být zavádějící i nepřesná, vždy se snažíme o to, abychom si mohli hry sami vyzkoušet. Tento měsíc se nám to povedlo hned u pětice titulů a věříme, že právě vy to dokážete ocenit nejvíc. Pavel Dobrovský se vydal za lidmi z Bethesdy a postupně si vyzkoušel multiplayerovou akci Brink, ke které hned vzápětí přidal RPG Hunted: The Demon’s Forge. Jeho dojmy z obou her zabírají výživných devět stran a určitě byste se neměli připravit o jejich přečtení. Stejně tak by vás ale měly zajímat také zprávy z válečné fronty druhého Shoguna nebo dalšího Flashpointu s podtitulem Red River, který na vás zaútočí zejména příklonem k filmovosti. A další články o hrách, jako je Colin McRae: DiRT 3 anebo zajímavá filmová adventura Jurassic Park od Telltale Games, už můžete brát jako bonus, doplňující napěchovanou skladbu novinek.

Oslava třicetin

U čtení tématu čísla zaručeně zjihne srdce i těm nejtvrdším pařanům a pařankám. S pořádnou dávkou nostalgie se totiž ohlížíme za dnes již třicetiletou historií počítače ZX81 a věřte, že tenhle starý kus železa má co vyprávět. Michal Rybka se pustil do osobité analýzy všeho podstatného, co se kolem legendárního počítače událo, a nezapomněl ani na detaily ze života výstředního otce celé myšlenky, pana Sinclaira.

Velké ryby připlouvají

Raketa odstartovala, motor byl zažehnut, stavidla se otevřela... Říkejte tomu, jak chcete, ale je to tady. Už se na nás zase valí lavina velkých her a s nimi i naše pečlivé recenze. Tu hlavní si vzal na starosti Radek Friedrich a prozkoumal klady i zápory druhého Dragon Age. Nechybí však ani šílenost Bulletstorm, závodní oddychovka Test Drive Unlimited 2 nebo dvojice adventur Back to the Future (druhá epizoda) a Edna & Harvey. Zapomenout nesmíme ale ani na sekci konzolí, kde hodnotíme perfektně vypadající akci Killzone 3 anebo Fight Night Champion plný potu a krve.

Telefony, kam se podíváš

Na obálce také upozorňujeme na velký test chytrých telefonů, který se zaměřuje především na funkčnost jednotlivých operačních systémů. Je lepší iOS, anebo Android? A stačí tohle všechno na hry v ucházející kvalitě? Pokud nemáte v těchto otázkách jasno, víte, kde máte hledat odpovědi. A nezapomeňte také na rubriku Retro, případně na návrat sekce o herních modech. Na dvou stranách vás seznámíme s dvojicí zajímavých rozšíření, jejich alternativ a nechybí ani informace o modech teprve připravovaných.

DVD patří do mechaniky

Jak už bylo řečeno, hlavním tahákem DVD přílohy je plná hra Tomb Raider: Underworld, ještě před hraním se ale můžete sami podívat na Dragon Age 2 v demoverzi a samozřejmě prozkoumat i druhé DVD. Videomateriálu jsme i tentokrát nasbírali mnoho, takže vedle videorecenzí nechybí dvojice preview, making-of videa s českými titulky, machinimy a trailery. Ať už z her nebo filmů, snažíme se uspokojit každého.

Proto neváhejte a běžte si pro nový Level do trafiky! Najdete ho tam od 11. března!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama