Brothers in Arms: Earned in Blood Článek LEVEL 198: válka se neomrzí

LEVEL 198: válka se neomrzí

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

20. 11. 2010 23:44
Reklama

Minulý měsíc to byla Medal of Honor, v prosincovém Levelu si pozici hry čísla zabrala nová Call of Duty: Black Ops. Jak naznačují rekordní prodeje, hraní na vojáčky asi nikdy nevyjde z módy, a je jedno, zda jde o konflikt druhoválečný, moderní, nebo jako tentokrát z éry studené války. V rachotu střelby a výbuchů byste ale neměli přehlédnout další kousky, které si pro vás Level nachystal. Exkluzivně vám přinášíme recenzi na adventuru Gray Matter od autorky legendární série Gabriel Knight, nechybí ani nový Need for Speed či akční agent 007 James Bond. To vše spolu s tradičním redakčním video DVD a plnou hrou Brothers in Arms: Earned in Blood najdete v prosincovém Levelu číslo 198, který vychází již tento pátek 19. 11.

Plná hra Brothers in Arms: Earned in Blood v češtině

Týmová akce vás zavede na bojiště druhé světové války, konkrétně do Francie do oblasti Cherbourg. Ujmete se role Joe Hartsocka, velitele 101. výsadkové jednotky, na kterou čeká dlouhých dvacet kapitol singleplayerové kampaně. Těšit se můžete na rozlehlejší lokace, větší množství bojů v ulicích měst a vesnic a hlavně na inteligentně reagující nepřátele. Němečtí vojáci už se nenechají zmást opakováním neustále stejných manévrů, budou se sami aktivně zapojovat do boje, reagovat na pohyby hráče a jeho vojáků a praktikovat na něm stejnou taktiku jako on na ně. Nainstalujte si tedy plnou hru z DVD a vyzkoušejte si, jaké to je velet malé, ale efektivní vojenské jednotce proti přesile nepřítele. Plnou hru Brothers in Arms: Earned in Blood vám přinášíme s českými titulky.

Co se chystá...

V novinkové sekci jsme si tentokrát posvítili na velmi slibné tituly – v rubrice nechybí Crysis 2, F.E.A.R. 3, Homefront nebo From Dust. Mimo jiné jsme v uplynulém měsíci měli možnost vyrazit do Londýna a vyzkoušet si množství her, které na nás chystají v Elecronic Arts, takže v časopisu najdete i informace o druhých dílech hitovek Dragon Age a Dead Space. Na straně 14 pak doporučujeme vaší pozornosti článek o hraní zdarma, neboli Free2Play, jak je to s ním doopravdy, a jaké jsou jeho formy a kolik za takové „zadarmo“ nakonec zaplatíte. Tradiční sloupky Michala Rybky a Dana Vávry najdete na obvyklých místech...

Rozehráno, dohráno, vyhráno

O obálkové Call of Duty už řeč byla, podrobnou recenzi najdete na straně 10. Chcete-li pár přívlastků, které ji charakterizují nejlépe, tak vězte, že je ještě akčnější a přímočařejší než předchozí díly. Velmi zajímavý a propracovaný příběh přináší po létech vývoje adventura Gray Matter od autorky Gabriela Knighta, o něco méně příběhu ale zato mnohem víc akce jsme našli ve dvojici James Bond 007: Blood Stone a Star Wars: Force Unleashed II. Milovníci závodění a virtuálního sportu obecně mají v aktuálním Levelu hotové žně. Need for Speed se vrátil s plnou parádou a Hot Pursuit u redakce zabodoval (na rozdíl od nového WRC), Shaun White na skateboardu úplně nepřesvědčil... Který z fotbalových manažerů vám sedne lépe, vám pomohou rozhodnout recenze na FIFA Manager 11 a Football Manager 2011, práci s trochu jiným míčem, si vyzkoušíte v NBA 2k11. A když budete chtít nechat PC odpočinout, můžete zkusit konzolovou sekci – i ta má co nabídnout. Namátkou Assassin’s Creed Brotherhood, DJ Hero 2, nový God of War na PSP nebo milé překvapení Vanquish.

Realita, nebo fikce?

Svět okolo nás jako vystřižený z Minority Report. Tahle budoucnost je asi ještě daleko, ale náznaky už tu jsou – o tom se můžete koneckonců přesvědčit i na levelovském DVD. V hlavním tématu tentokrát Michal Rybka zjišťoval, jak na tom augmentovaná, neboli rozšířená realita je, co od ní můžeme očekávat a s jakými úskalími se musí potýkat. Kdo by se chtěl na budoucnost připravit, měl by nalistovat stránku o Kinectu – ovládání bez ovladače je takovým prvním krokem k augmentované budoucnosti.

Železo

V hardwarové sekci jsme tentokrát otestovali Gothic 4 (a dal všem sestavám pěkně zabrat), v dlouhodobém seriálu o grafice ve hrách tentokrát figuruje na prvním místě první Crysis. A protože se blíží Vánoce, připravili jsme pro vás malého průvodce, jak sestavit výkonné PC za co nejméně peněz.

2 × plné DVD = 16 GB dat

Taktická válečná akce Brothers in Arms: Earned in Blood zabírá jen část prvního DVD, proto jsme vám tentokrát mohli přinést i několik zajímavých demoverzí – Civilization V, Footbal Manager 2011, Lionheart a na druhém disku najdete i demo Arcania: Gothic IV. Video DVD jako obvykle hostí videorecenze, novinky, spoustu otitulkovaných videí, trailerů a chybět nemůže ani Level TV. Příjemnou zábavu.

LEVEL 198 – vychází v pátek 19. listopadu a je připraven vás pobavit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama