Legend: Hand of God Článek LEVEL 196: PC má fotbal

LEVEL 196: PC má fotbal

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

23. 9. 2010 22:00 11
Reklama

První poprázdninový měsíc je za námi a tak přichází čas na nové vydání Levelu, v pořadí již 196. V době, kdy skutečný český fotbal dělá radost asi jen soupeřům, na obálce najdete novinku FIFA 11 pro PC. Je to asi jediná možnost, jak s národním týmem bojovat o světové tituly alespoň virtuálně. A co jsme pro vás v říjnovém Levelu 196, který vychází již v pátek 24. září, nachystali?

Plné hry Legend: Hand of God a Trine

Na DVD příloze tentokrát naleznete hned dvě plné hry. Ta první je klasická diablovka Legend: Hand of God, klikací RPG s hrdinou, jehož úkolem není nic menšího než zachránit svět před věčnou temnotou. Jednoduché RPG prvky a spousta nepřátel pro vaše zbraně spolu s krásným prostředím a spoustou úkolů vám vydrží na více než 20 hodin hraní. Bonusovou hrou je Trine, vizuálně nádherná plošinovka s pohádkovým příběhem, která vám vyrazí dech plynulou hratelností, jednoduchými hádankami založenými na hrátkách s fyzikou a perfektně zpracovaným prostředím.

Co je nového?

V aktuálním čísle jsme nemohli přejít mlčením pořad České televize o videohrách, který opět použil všechna známá klišé o hrách, aniž by se pokusil alespoň o náznak objektivity; našim zrakům neuniklo ani dění kolem Duke Nukem Forever - kromě novinky najdete i článek shrnující celou neslavnou historii tohoto fenoménu; z nadcházejících novinek jsme si mohli vyzkoušet například Arcania: Gothic 4, onlinovku LEGO Universe nebo závodní F1 2010, velmi zajímavě vypadají i Need for Speed: Hot Pursuit a Age of Empires Online. Za preview jsme nemohli zvolit nic jiného než pokračování skvělého Batmana, tentokrát s podtitulem Arkham City.

Zelená je tráva

Úctyhodný seznam recenzí začíná obálková FIFA 11, fotbal, za který se konečně majitelé PC nemusí stydět před konzolovými verzemi. Zajímavou a novátorskou strategii R.U.S.E. si vzal do parády Honza Horčík, nadšením z hororové adventury Amnesia: Pád do temnoty nešetřil Petr Ticháček, který navíc dohrál i závěrečnou epizodu Sam & Max a zhodnotil i celou sezonu této populární série. Na zoubek jsme se podívali i nové Civilization V Sida Meiera. V tomto čísle jsme zrecenzovali i několik populárních DLC - najdete tu jak přídavky k Dragon Age: Prameny, tak i k Mafii II a Mass Effectu 2. V konzolové sekci se Dan Vávra bez respektu pustil do HALO Reach, Jirka Pavlovský zase podnikl cestu na západ v Enslaved: Odyssey to the West. Konzolovou sekci uzavírají první dojmy z nových pohybových ovládání - MS Kinect a PS Move.

Jak udělat pořádnou hru

Co všechno by měl umět herní designér a jakých chyb by se měl vyvarovat v tématu čísla Umění herního designu sepsal Michal „Wolf“ Rybka. V hardwarové sekci vás čeká další díl seriálu o vývoji počítačové grafiky ve hrách, hlavní prostor hardwarové rubriky ale zabírá první část obřího testu grafických karet - na úvod jsme se zaměřili na nejlevnější segment trhu, grafiky do 4000 Kč.

2 × plné DVD = 16 GB dat

Na DVD naleznete dvě skvělé plné hry Legend: Hand of God a Trine. Diablovské RPG a fantastická plošinovka vám zpestří pošmourný podzim lépe než kvalitní estráda v komerční televizi! Na datovém DVD také přinášíme demoverzi zajímavé strategie R.U.S.E., dále pak dema her Lost Horizon, Victoria 2 či Rhem 4... Nechybí výběr nejlepších her zdarma, updatů do her (včetně StarCraft II) či výběr zajímavého softwaru. Na video DVD jsme zrecenzovali tituly jako FIFA 11, King's Bounty: Crossworlds, Amnesia, Enslaved (X360)... Sekce Speciál opět představuje mix zajímavých materiálů od rozhovorů, prezentací až po making of, najdete tu například rozhovor o očekávaném Deus Ex: Human Revolution. Na DVD B dále můžete najít redakční rubriky, machinimy či výběr nejzajímavějších trailerů, herních i filmových. Vše v češtině. A samozřejmě své místo zde má i nový díl Level TV s podtitulem Krize!!!

LEVEL 196 – vychází v pátek 24. září a čeká jen na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama