Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas Článek LEVEL 195: recenze Mafia II

LEVEL 195: recenze Mafia II

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

26. 8. 2010 22:27 7
Reklama

Závěr prázdnin se sice nezadržitelně blíží, ale je tu nové vydání Levelu, která by vám rozhodně mělo zvednout náladu. Ptáte se čím? Podívejte se na náhled obálky a na plnou hru a bude vám jasné, že už jen tyto dvě ingredience by měly stačit. Pojďme si Level 195, který přichází na stánky v pátek 27. srpna, prohlédnout blíže...

Plná hra Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas

Na DVD příloze naleznete plnou verzi týmové akce Rainbow Six Vegas, v níž se vydáte do města hříchu, abyste zatočili s teroristy. Rainbow se lepí na paty mezinárodní teroristické organizaci Irena Morales, ale zjišťuje, že představuje tak velké sousto, jaké si ani nedokáže představit. Las Vegas, město hříchu a zábavy, je teď zdecimované teroristy! Je povolán tým R6! Mistrovské útočné a průzkumné techniky zahrnují rychlé spouštění, slaňování, vniknutí oknem, krycí střelbu naslepo a další... V rozsáhlém městě Vegas využijete při plánování akcí supermoderní vybavení. Level hodnotil 8/10, Hrej.cz dokonce 9/10.

Co je nového?

Dříve než se dostaneme k hlavnímu hřebu Levelu 195, představíme si chystané hry, kterým jsme se podívali na zoubek. Vyzkoušeli jsme hratelnou verzi adventury Gray Matter, dále jsme se zastavili nad WoW: Cataclysm (nemohl se toho zhostit nikdo jiný než Radek Friedrich). Také představujeme fotbal PES 2011, nově oznámený závodní DiRT 3 či Operation Flashpoint: Red River. Nechybí ani bližší pohled na BioShock Infinite. Vše završuje preview James Bond: Blood Stone. A když už jsme nakousli rubriku LevelUP, měli bychom nalákat na Reaktor, kde jsme byli navštívit českou pobočku Comgadu, abychom okoukli, jak se dělá překlad k Arcania: Gothic 4.

V moci organizovaného zločinu

Recenze jsou v tomto Levelu více než našlapané! Je jasné, že za všechno může vydání české Mafie II, kterou na šesti stranách rozpitval Vojta Bednář. Naopak Honza Horčík se na dlouhé dny naprosto ztratil v jiné pecce – StarCraft II. Z dalších zajímavých titulů jmenujme například Kane & Lynch 2: Dog Days. Také jsme se podívali na online závody Need for Speed World. Náš adventurní specialista Petr Ticháček zrecenzoval Lost Horizon a také Alter Ego. Dan Vávra se zase pustil do válčení v DLC British Armed Forces k ArmA II: Operace Arrowhead. Z dalších recenzí namátkou vyberme Puzzle Quest 2, UFO Alien Invasion, The Guild 2 Renaissance... V konzolích se těšte na „drobnůstky“, ale o to více hratelné – bez debat je XBLA hra Limbo a plošinovka Shank pro X360 / PS3.

Mohu si sáhnout?

Michal „Wolf“ Rybka se ponořil do her, které se ovládají dotykem prstů na platformě Apple iPad. Shrnul všechny přínosy tohoto tabletu, ale také zmínil nedostatky v game designu vybraných her. Které tituly jej zaujaly a proč, to už se dozvíte z tématu Jak se hraje na iPadu. Z hardware sekce jistě stojí za zmínku test dvou herních notebooků. Postavili jsme proti sobě jeden „běžný“ model a zástupce vyšší třídy. Vyplatí se za hraní na cestách připlácet?

2 × plné DVD = 16 GB dat

Na DVD naleznete skvělou plnou hru Rainbow Six Vegas, která u nás v recenzích získala vysoká hodnocení – v Levelu 8/10 a na Hrej.cz 9/10. Rozhodně byste ji neměli vynechat! Dále na datovém DVD přinášíme demoverzi Mafie II, dále pak dema her jako Sensational World Soccer 2010 či The Oil Blue... Nechybí ani výběr nejlepších her zdarma, updatů do her či výběr zajímavého softwaru. Video DVD nabízí recenze titulů jako Mafia II, StarCraft II, Kane & Lynch 2, Limbo, DeathSpank... Sekce Speciál opět představuje mix zajímavých materiálů od rozhovorů, prezentací až po making of, také zde naleznete doprovodné video k tématu Michala Rybky, v němž Wolfie představuje iPad. Na DVD B dále můžete najít redakční rubriky, machinimy či výběr nejzajímavějších trailerů. Vše v češtině. A samozřejmě své místo zde má i nový díl Level TV s podtitulem Do útoku! Anebo ne?

LEVEL 195 – vychází v pátek 27. srpna a čeká jen na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama