Aliens vs. Predator (1999) Článek Level 187: kompletně v novém

Level 187: kompletně v novém

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

12. 1. 2010 23:28 38
Reklama

S novým rokem slaví časopis Level své 15. narozeniny, a protože nejlépe se slaví prací (ehm…), rozhodli jsme se vám nadělit nejen informačně nabušený časopis a dvě DVD plná toho nejlepšího materiálu, ale také pod vedením nového šéfredaktora dozrál čas ke změně vzhledu neboli layoutu. A proč to tedy pěkně nespojit v jubilejním čísle? Ochutnávku nového vzhledu si můžete prohlédnout v přiložených obrázcích. Jen upozorňujeme, že pro celkový „feeling“ je třeba mít v ruce celé číslo.

Plná hra: Rainbow Six: Lockdown

Série Tom Clancy’s Rainbow Six má mnoho fanoušků díky citlivě vybalancovanému taktickému a akčnímu módu, kdy spolu se speciálním komandem plníte delikátní úkoly, jako záchrana rukojmích a likvidování teroristů. Plná hra s podtitulem Lockdown, kterou vám přinášíme na DVD, se od zavedených principů série lehce odklání, taktické prvky jsou upozaděny a větší prostor dostává rychlá FPS akce. Bez dlouhých příprav se můžete okamžitě vrhnout do divokých přestřelek. Kampaň přináší 16 misí v mixu nejrůznějších prostředí – navštívíte Alžír, Holandsko, Skotsko, Francii, Španělsko, Gibraltar a finále se odehrává na Menorce. Chcete odvrátit hrozbu útoku biologickými zbraněmi? Pusťte se do akce! Lockdown také nabízí zábavný multiplayer, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Hru naleznete na DVD v plném českém znění včetně dabingu.

Nenechte si ujít exkluzivní bonusy

Pro čtenáře jsme připravili další bonus, kterých mohou využít:

# ZDARMA balíček karet Magic: The Gathering

# Nákup za velkoobchodní ceny na ALZA.CZ

# 15% SLEVA na vše v prodejnách STORM

# 200 Kč SLEVA na nákup v PRESTO SVĚT HER

Masivní nabídka recenzí

Kdo říká, že na nový rok to s hrami nestojí za nic? Že se všechno vystřílí na Vánoce? Bejvávalo! Při pohledu na recenzované kousky musí být jasné, že se začátkem roku nebude nikdo nudit. Hrou čísla se stal Mass Effect 2, u kterého dlouhé zimní večery trávil Martin Bach, aby vás pak mohl v pětistránkovém opusu seznámit s nástrahami nejen vesmírnými. Dobrovolně jsme se nechali vystavit nebezpečnému záření v novém Stalkeru a voláním Pripjatě, do Zóny se ve S.T.A.L.K.E.R. – Call of Pripyat vydal Lukáš Grygar (a podtitulek recenze mluví snad jasně: „Toto se líbí uživateli Dana Drábová“). Redakční specialista na adventury Petr Ticháček zhodnotil zkompletovaný Tales of Monkey Island. Z dalších PC recenzí vyberme například Gyromancer, Lucidity, Eufloria...

Konzolisté mají také druhé Vánoce. Do akce se vrací Army of Two, tentokrát s podtitulem The 40th Day. Příznivci netradičních akcí by neměli minout skvost jménem Bayonetta. Majitelé DS zase zaplesají nad novou Zeldou – Legend of Zelda: Spirit Tracks. Stranou nezůstává ani Jak & Daxter: The Lost Frontier. Příjemným překvapením je též Darksiders: Wrath of War.

Ohmatáno...

Sekce novinek je stále rozdělena na dvě části – Reaktor (komentáře, zamyšlení, analýzy) a LevelUP. Rukama nám prošlo hned několik zajímavých her, jež jsme měli možnost naostro vyzkoušet. Ve velkém preview se můžete seznámit s chystanou akcí Aliens vs. Predator, jejíž hratelnou betu jsme vystříleli, co to dalo, ostatně jinou volbu autor článku Vladan Růžička ani neměl... Do online bitev jsme zavítali ve velice zajímavé strategii R.U.S.E., která má nachystáno hned několik netradičních prvků ve velice pozoruhodném provedení. Taktéž jsme mohli otestovat hratelnou verzi Napoleon: Total War. Milovníci MMORPG by si jistě neměli nechat ujít naše dojmy z hraní Star Trek Online. I na konzolích jsme měli možnost okusit chystané projekty. Pro PS3 vyvíjenou adventuru Heavy Rain a pekelnou akci Dante’s Inferno (PS3/X360/PSP).

Slavíme výročí 15 let Levelu!

Pojďte s námi zavzpomínat na začátky časopisu. Ve vzpomínkovém tématu jsme také vyzpovídali všechny šéfredaktory, kteří se kdy na Levelu podíleli. Druhé téma, z rubriky hardware se rovněž vydává do historie, ale mapuje využívání fyzikálních enginů ve hrách až po současnost. Realističnost ve hrách zdaleka není jen o grafice.

2 × plné DVD = 16 GB dat

Plnou hrou Levelu 187 je Rainbow Six: Lockdown, akce okořeněná taktikou. Dále na datovém DVD naleznete řadu demoverzí například Europa Universalis III: Heir to the Throne, Operation Flashpoint: Dragon Rising či Divinity II: Ego Draconis, napěchovanou sekci her zdarma, mody, výběr softwaru či opravné patche. Na video DVD pak najdete obligátní novinky, redakční rubriky a mnoho unikátního video obsahu – videorecenze (Avatar, Divinity II: Ego Draconis, King’s Bounty: Armored Princess, S.T.A.L.K.E.R. – Call of Pripyat, The Saboteur a další) či po okraj nacpaný Speciál (Fyzika ve hrách, Mass Effect 2 rozhovor, making of, Just Cause 2 atd). Jako vždy dlouhé hodiny zajímavých videí.

LEVEL 187 – vychází v pátek 15. ledna a čeká jen na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama