BloodRayne 2 Článek LEVEL 179: pod palbou v ArmA 2

LEVEL 179: pod palbou v ArmA 2

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

5. 6. 2009 00:44 13
Reklama

Dvě plné hry BloodRayne 2 a Xpand Rally Xtreme

Milovníci akčních her, kde tempo ani na chvíli nepoleví, jistě ocení časem prověřenou BloodRayne 2. Napůl upír, napůl člověk to nemá v životě jednoduché. Jedni se ho bojí, druzí jím pohrdají. A přitom zrovna jeden dhampír, jak se tyto bytosti odborně nazývají, bojuje za záchranu lidstva před upírským spiknutím. Oním dhampírem není nikdo jiný než krásná Rayne, jež loví ostatní potomky svého vlastního otce, mocného upíra Kagana. Pro příjemné a krvavé odreagování parádní hra.

Ani druhý kousek však z adrenalinového tempa neslevuje. Závodní hra Xpand Rally Xtreme nabízí vedle klasických rallye vozidel také rychlé GT speciály, DTR buginy, 4×4 off-roady, Monster Truck speciály a další. Pestré paletě mnoha druhů vozidel navíc přizvukuje všech více než 67 tratí s odlišnou délkou i profilem. Nechybí mezi nimi jak superrychlé GT okruhy, tak i kopcovité off-road tratě, kde závodíte nejenom proti času, ale hlavně proti živým nebo AI oponentům. Hra také obsahuje i editor tratí, vozidel a dokonce herních režimů a příjemným bonusem je jistě český překlad.

ArmA II exkluzivně pod palbou!

V předchozím čísle Levelu jsme vám, jako plnou hru, přinesli vojenskou taktickou akci ArmA, nyní máme tu čest jako první přinést i recenzi dlouho očekávaného pokračování. Pakliže se řadíte k těm, kteří milují extrémní vojenské simulace, neměli byste recenzi ArmA II od zkušeného paragána Vojty Bednáře minout. Od dob Operace Flashpoint došlo k mnohým posunům ve zpracování i hratelnosti a nová ArmA tak přichází se vším, co od ní fanoušci očekávají. Jak ovšem u Vojty obstála, to už se dozvíte v novém Levelu.

Dále jsme si recenzentskými lampičkami posvítili na budoucí komerční megahit The Sims 3, mix strategie a arkádové akce Battlestations: Pacific, detektivně hororovu adventuru Still Life 2, válečnou špionážní akci Velvet Assassin, datadisk Spore s podtitulem Galactic Adventures a mnoho dalších aktuálních her.

Hlavní částí novinkové sekce tvoří dojmy z her, které se prezentovaly ještě před začínající E3 v Los Angeles (kam hned po uzávěrce odcestovala naše výprava). Rádi bychom upozornili zejména na velké preview, které vám představí všechny známé detaily o dalším díle v sérii Call of Duty, přejmenovaném nedávno na Modern Warfare 2. Už teď prozradíme, že ve zpracování moderní války bude oproti CoD4: Modern Warfare zase o velký kus dále.

S hrami od kolébky do hrobu

Jsou hry zábavou jen pro mladé? Vždyť se hrály a programovaly už před desítkami let. Lidé, kteří se kolem her v té době pohybovali, už jsou nyní před důchodem, a přesto jsou mnozí stále aktivní… Na otázky kdo, jak a na čem hraje počítačové hry, odpověděl v hlavním tématu čísla Michal Rybka. Abychom neodbyli ani hardwarově zaměřené jedince, připomeneme i druhé téma, které nese název „Počítač a jeho skříň“. Dozvíte se v něm řadu praktických rad, jak vybírat odpovídající skříň, na co si dávat pozor u odlišných typů PC atd. „Kisna“ je totiž jedna z nejdůležitějších částí počítače!

Boží Level TV a další nášup na DVD

Level TV tentokrát plně vystihuje její název „Bůh, redaktor, kultura: tři povídky“. V pásmu tří krátkých črt nahlédnete do životů obyčejných lidí. Chcete poznat svého spasitele? Můžete. Chcete se ucházet o práci redaktora ve svém oblíbeném časopise? Podívejte se, co vás může čekat. Chcete se vydat za kulturou do našeho hlavního města? Ukážeme vám, na co si dát pozor. A navíc Level TV je poprvé ve formátu 16:9. Co dalšího na DVD přílohách najdete? Krom již zmíněných dvou plných her, BloodRayne 2 a Xpand Rally Xtreme, se připravte na demoverze Battlestations: Pacific, SBK 09, Gobliiins 4 CZ, Secret Files 2: Puritas Cordis a další. Video DVD pak obsahuje vše, na co jste už zvyklí: pásmo videonovinek, videorecenze (ArmA II, InFamous, Velvet Assassin a mnoho dalších) a pořádně jsme napěchovali i rubriku Speciál, kde najdete preview BioShock 2, historické materiály k Duke Nukem Forever, či naše rozhovory s vývojáři her Blur, Wolfenstein a dalších. A to jsme zmínili jen zlomek obsahu DVD...

LEVEL 179 – v pátek 5. června čeká jen na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama