Sam & Max Episode 1: Culture Shock Článek LEVEL 177: Jarní sezona začíná!

LEVEL 177: Jarní sezona začíná!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

9. 4. 2009 22:20 73
Reklama

Pokud pozorně sledujete naše oznámení, pak již z minulého Levelu víte, jaká plná hra se na DVD chystá... Sam & Max: První sezona. Dva nerozluční parťáci, poťouchlý králík Max a o něco málo normálnější pes Sam, jsou připraveni řešit zapeklité případy zcela neotřelým způsobem. Ujeté detektivní duo se po dlouhé odmlce ve velké parádě vrátilo na PC scénu v nové adventurní sérii. A nešlo o ledajaký návrat. Tvůrci Sama & Maxe se rozhodli vydávat hru po jednotlivých dílech a dokázali, že epizodický obsah má smysl. Ne každý však měl chuť a možnost si pořídit hru jednotlivě po dílech. Proto po uzavření sezony vyšla i komerční kompilace, kterou vám přinášíme jako plnou hru na DVD. Když bychom to přehnali, přinášíme šest her v jedné! :-) V humorné adventuře se zhostíte rolí obou postaviček, které se při hře doplňují a nejednou vám pošimrají bránici. Plná hra obsahuje šest epizod, v nichž se podíváte na různá místa – od detektivní kanceláře přes jízdu ulicí, mafiánské kasino, televizní show až po Bílý dům. Hra vás jistě neosloví pouze neotřelým humorem, ale také osobitým grafickým zpracováním plným legračních animací. A ještě jedna veledůležitá informace: Hra je na DVD s českými titulky, což vám nebrání se naplno ponořit do bláznivých zápletek a řešit závažné případy, do nichž se Sam s Maxem připletou. Na DVD vás pak také čeká další přísun herních dat – tentokrát se nám podařilo vtěsnat celou řadu aktuálních demoverzí (Wanted, Wallace & Gromit, The Last Remnant, Ceville, HAWX, Theatre of War 2...) a mnoho dalšího.

A jdeme ke dnu!

Není se však čeho obávat. Ke dnu klesáme spolu s preview hry BioShock 2, jak už jasně napovídá artwork z obálky. Na vlastní oči jsme mohli vidět pokračování podmořské utopie a výsledkem je obsáhlé preview, ve kterém se dozvíte celou řadu detailů. Co se týká recenzí her, měli jsme napilno: Wheelman, The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, Tom Clancy’s HAWX, Wanted: Weapons of Fate, Stormrise, Kmotr II, The Last Remnant a zmínit zaslouží i titul Popeláři. Konzolová rubrika pak nabízí verdikty třeba k těmto titulům: Resident Evil 5, GTA: Chinatown Wars, MadWorld...

Sbohem a díky...

...disketo – tak se jmenuje obsáhlé téma Michala Rybky, jež mapuje historii záznamového média, které se po 25 letech loučí a uvolňuje místo modernějším technologiím. Jak je zvykem, přinášíme i druhé téma. Toho se zhostil redakční cestovatel Radek Friedrich, jenž zmapoval virtuální světy, v nichž můžeme narazit na reálná místa. V jakých hrách se různé památky nacházejí a jak moc se liší od těch skutečných, to už vám prozradí náš turistický průvodce.

Zničující Level TV a video

Být slavný nemá jen samé výhody. Popularita přiláká všelijaké živly a nemusí se jednat jen o nepříjemné obtěžování, ale může vám jít i o život. Nebudeme prozrazovat více, nicméně v aktuální Level TV si někteří z nás sáhli až na opravdové dno. Na druhém DVD, tedy na video DVD však nenaleznete pouze Level TV, ale celou řadu dalších materiálů vytvořených přímo redakcí – záložka videorecenze je napěchovaná až k prasknutí, stejně tak Speciál obsahuje mnoho doplňujících materiálů (reportáž z Game Expo 2009, vyhlášení čtenářské ankety Invaze 2008...). Novinkou je zeštíhlená sekce herních trailerů, které jsme obohatili o doprovodné české titulky. Zkrátka nezapomeňte se na všechno podívat! :-)

KOMPLETNÍ OBSAH LEVELU 177 VČETNĚ DVD 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama