Tomb Raider: Legend Článek LEVEL 173: Lara Croft pod vánoční stromeček

LEVEL 173: Lara Croft pod vánoční stromeček

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

11. 12. 2008 23:57 69
Reklama

Vánoce jsou tu a na stánky přichází i svátečně laděný Level plný dárků. Vedle unikátní premiéry plné hry na DVD časopisu vám přinášíme bonus v podobě ročního nástěnného kalendáře s motivem závodní série Need for Speed. Třináctý letošní Level s pořadovým číslem 173 toho nabízí hodně i po obsahové stránce. Pojďme se podívat, co všechno najdete uvnitř nadílkového balení, které přichází do prodeje již tento pátek!

LARA CROFT V PLNÉ VÝBAVĚ

Legendární Lara Croft jako plná hra u časopisu přichází ve světové premiéře s vánočním Levelem. Tomb Raider: Legend zahájil novou kapitolu v příbězích Lary, přinesl next-gen grafiku a opět oživil zájem o dobrodružství slavné archeoložky, který po předchozím Angel of Darkness povážlivě ochladl. Jako vždy s Larou zavítáte do mnoha exotických končin světa – tentokrát to budou Bolívie, Peru, Japonsko, Ghana, Kazachstán, Anglie a Nepál. V pozadí příběhu stojí pátrání po tajemném artefaktu, podíváte se i do minulosti a celá hra vám při poklidném hraní zabere přibližně dva týdny. Čeká vás klasické skákání, šplhání, ručkování, ale i plavání a řešení rozličných hádanek. Hru na DVD přinášíme s českými titulky, s porozuměním příběhu a všech možných vtípků tedy nebude mít nikdo žádný problém.

PRINC STÁLE VE VRCHOLNÉ FORMĚ

Jak už napovídá obálka, dostalo se nám návštěvy legendárního Prince z Persie. Nový díl představuje nový grafický styl a odlišně vybalancovanou hratelnost. Recenze se nemohl ujmout nikdo jiný než znalec východních kultur a aktivní lezec Pavel Dobrovský. V rubrice recenzí to však není jediná pecka. Podívali jsme se na dlouho očekávanou PC verzi Grand Theft Auto IV, kde konečně majitelé počítačů mohou vyrazit do ulic Liberty City, aby se zapojili do zločinných pletek. Z dalších větších titulů jen jmenujme: zombifikační akce Left 4 Dead, datadisk MMORPG WoW: Wrath of the Lich King, pokus o návrat k adventurním kořenům v A Vampyre Story a další. Za zmínku také stojí velké preview hry Empire: Total War, jejíž betu jsme měli možnost vyzkoušet.

ŘÍTÍ SE NA NÁS... INVAZE!

Každoroční tradicí se stalo vyhlašování nejlepších her za právě uplynulý rok. Na několika stranách představujeme nominované tituly jak pro PC, tak i zástupce konzolové sekce. Spolu s hrami dostanete také příležitost volit nejlepší obálky Levelu. O vánoční téma se postaral pan Petr „santa“ Bulíř, který se pozastavil na hrami s motivem vánoc. Vážně-nevážné téma mapuje především historii těchto titulů. Příznivci techniky se mohou naopak těšit na představení nástupce dnešních Core 2 procesorů, protože platforma Nehalem se pomalu hlásí do služby. Nabídne hráčům tolik potřebný výkon?

DVD

Nezapomeňte také roztočit obě DVD přílohy. Na první placce naleznete plnou hru Tomb Raider: Legend s českým překladem a řadu doprovodného materiálu jako aktuální demoverze, hry zdarma a další. Na druhém DVD jsme pro vás připravili několikahodinový herní zážitek. O čem je řeč? Tak například velký prostor dostaly videorecenze (EndWar, Left 4 Dead, Prince of Persia, Resistance 2, Tomb Raider Underworld, LIPS,...), mezi speciály můžete objevit snímek týkající se vodního chlazení PC, making ofy (EndWar, F.E.A.R. 2, Prince of Persia), rozhovory a reportáže (Heavy Rainy,...), Level TV, machinimy a výběr nejlepších trailerů.

KOMPLETNÍ OBSAH LEVELU 173 VČETNĚ OBOU DVD 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama