Lego Star Wars: The Skywalker Saga prodalo přes 3 miliony kopií, vývojáři dodávají nový obsah
i Zdroj: Warner Bros.
Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka Lego Star Wars: The Skywalker Saga prodalo přes 3 miliony kopií, vývojáři dodávají nový obsah

Lego Star Wars: The Skywalker Saga prodalo přes 3 miliony kopií, vývojáři dodávají nový obsah

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 4. 2022 09:30

Lego Star Wars při vydání dopadlo velice dobře a i díky velkému očekávání se do hry pustila velká spousta hráčů. O několikanásobném překonání rekordu jsme vás před několika týdny už informovali, nyní TT Games oficiálně potvrzuje úspěch i na poli prodaných kopií.

Reklama

  • Warner Bros. oznamuje prodejní úspěch Lego Star Wars
  • Nový díl prodal více než 3 miliony kopií

Jak informuje nová tisková zpráva, Lego Star Wars: The Skywalker Saga se podařilo za první dva týdny po vydání prodat 3,2 milionu kopií, čímž hra bez diskuze překonala úspěchy svých předchůdců. Vydavatel Warner Bros. tak hru neustále podporuje a přidává dodatečný obsah.

Dorazil tak balíček Rogue One: A Star Wars Story i kolekce klasických postav z filmů. Tyto balíčky je možné získat v rámci season passu, zároveň ale budou dostupné samostatně. Nemělo by rozhodně jít o poslední dodatky pro hru, už z dřívějších informací víme o obsahu spojeným s populárním seriálem Mandalorian.

I my jsme se do nového vstupu Lego Star Wars podívali a uznali, že se očekávaný projekt od TT Games povedl. David Plecháček sice našel několik neduhů, ve výsledku jde ale o zábavnou a jednoduchou hru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama