Legendární zabiják se chystá na tisící zabití bosse v Elden Ringu, bude ho streamovat
i Zdroj: FromSoftware / Bandai Namco
Kuriozity Elden Ring Novinka Legendární zabiják se chystá na tisící zabití bosse v Elden Ringu, bude ho streamovat

Legendární zabiják se chystá na tisící zabití bosse v Elden Ringu, bude ho streamovat

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 5. 2022 21:18

Jméno Let Me Solo Her je zřejmě známé většině fanoušků temného RPG Elden Ring. Tento hráč, oblečený v ikonických spodkách a s kotlíkem na hlavě, se totiž rozhodl zaměřit na jednoho konkrétního bosse hry, kterého soustavně likviduje ve stovkách případů, kdy si ho přizve jiný hráč. Zřejmě už zítra by mělo dojít k jubilejní tisící porážce Malenie, a hráč chce tento moment zvěčnit na kameře.

Reklama

  • Známý hráč Let Me Solo Her se chystá po tisící zabít bosse Melania v Elden Ring
  • Událost bude živě vysílat na YouTube

V posledních týdnech nabíral Let Me Solo Her, jinak známý také pod přezdívkou KleinTsuboiOW, na popularitě. Hráči si ho totiž se stále větší kadencí zvali do svých instancí, aby zde zabíjel jednoho konkrétního bosse, polobohyni z přebalu hry Malenii. Počet jeho úspěchů se zřejmě výrazně přiblížil tisícovce. Na Redditu totiž ostatní hráče pozval ke sledování jeho livestreamu, kde hodlá Malenii setnout potisící.

Dle magazínu PCGamer ani to nebude konec jeho snahy. KleinTsuboiOW prý avizoval, že bude bosse zabíjet do té doby, než mu autoři nabídnout adekvátně zajímavou náhradu. Spoléhá na to, že brzy vyjde DLC s atraktivními a nebezpečnými protivníky, na které se bude moct přeorientovat.

Živé vysílání tisícího vítězství nad Malenií začne o půlnoci ze zítřka na pozítří našeho času na youtubovém kanálu KleinTsuboiOW.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama