Layers of Fear opět ukazují možnosti Unreal Enginu 5
i Zdroj: Bloober Team
Layers of Fear Novinka Layers of Fear opět ukazují možnosti Unreal Enginu 5

Layers of Fear opět ukazují možnosti Unreal Enginu 5

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 4. 2023 18:33

Polské studio Bloober Team dále láká na svůj chystaný projekt Layers of Fear, který je v zásadě remakem starších titulů stejného názvu. Nijak se netají tím, že jedním z klíčových pozitiv hry má být velmi pokročilé grafické zpracování, což ukazuje nejnovější trailer.

Reklama

  • Bloober Team ukazuje další záběry z Layers of Fear s důrazem na možnosti Unreal Engine 5

Hru bude jako jednu z prvních pohánět Unreal Engine 5. Zatímco třeba na Gollumovi od německých Daedalic pokrok tohoto enginu moc vidět není, tady už to na slibované grafické orgie skutečně vypadá. Tisková zpráva upozorňuje na podporu ray tracingu, HDR, 4K, technologie Lumen pro dynamickou simulaci světla a Niagara pro efektnější simulaci částicových efektů. Autorům prý také s vývojem pomáhá další technologie Action System Controls.

"Vytváření her v Unreal Engine 5 je pro celý tým velkou příležitostí, protože to znamená, že náš proces her může prudce stoupnout v kvalitě. Nabízí neuvěřitelnou sílu, pokud jde o implementaci dynamického osvětlení, stínů a potenciálně nádherných světů, které mohou hráči prozkoumávat," pochvaluje si Unreal Engine páté generace šéfrprogramátor podpůrného studia Anshar Studios Tomasz Bilnicki.

Připomeňme, že hra nabídne přepracovaný příběh z prvního a druhého dílu, všech dostupných DLC, jedné doplňkové kapitoly The Final Note uzavírající některá slepá místa z původní zápletky, a především úplně nového příběhu The Writer. Ten by měl celou dosavadní sérii úhledně spojit.

Datum vydání zatím neznáme. Počítá se s letošním červnem na PC, Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama