Launch betaverze Diablo 4 se tradičně příliš nepovedl. Servery padají, hráči čekají ve frontách nebo je hra odpojuje
i Zdroj: Blizzard
Diablo IV Novinka Launch betaverze Diablo 4 se tradičně příliš nepovedl. Servery padají, hráči čekají ve frontách nebo je hra odpojuje

Launch betaverze Diablo 4 se tradičně příliš nepovedl. Servery padají, hráči čekají ve frontách nebo je hra odpojuje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 3. 2023 20:31

Před pár hodinami se otevřely brány betaverze očekávaného RPG Diablo 4. Tedy otevřely… Ne každý z pozvaných hráčů si užívá likvidaci pekelných monster. Spousta zájemců tradičně čelí technickým problémům, nekonečným frontám na připojení nebo odpojování ze serverů.

Reklama
Reklama

  • Beta Diabla 4 tradičně odstartovala technickými problémy, dlouhými frontami a odpojováním od serverů

To je stav, který potkává prakticky každý launch titulu od Blizzard Entertainment, především kvůli obrovskému hráčskému zájmu, který údajně technicky nelze vyřešit. Autoři magazínu PCGamer avizují, že se jejich připojovací časy pohybují od hodiny a půl až po necelé dvě hodiny. Autoři sami varují, že údaj není přesný a čekání může být ještě delší. Doporučují tedy fronty neopouštět a vytrvat.

Zásadnějším problémem než dlouhé fronty jsou ale technické nedostatky a odpojování serverů. Podle Blizzardu nefungují správně autentifikační servery, kvůli čemuž může docházet ke zpomalenému nebo úplně nefunkčnímu přihlášení k účtu. Kdekdo si tak může vzpomenout na launch Diabla 3 před jedenácti lety, které nechvalně proslulo právě problémem s přihlášením.

PCGamer ale dodává, že hráč nemá vyhráno ani pokud se úspěšně připojí. Množí se totiž případy, kdy jsou hráči vykopáváni přímo z akce. Dále se můžete setkávat s celkem standardními problémy s bugy a výkonem.

Uvidíme, jak poběží beta naplánovaná na příští víkend, kdy se hra otevře komukoliv. V současnosti totiž do hry můžou jen majitelé předobjednávek a různí šťastlivci s exkluzivním přístupem.

SAmotná hra vyjde 6. června na PC, PlayStation 4, 5 a Xbox One a Series. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama