Láká Henry Cavill na filmový Mass Effect?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Láká Henry Cavill na filmový Mass Effect?

Láká Henry Cavill na filmový Mass Effect?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 2. 2021 22:00

Kolem studia Bioware se dnes točí celá řada informací. Vedle těch značně negativních, týkajících se zrušení projektu Anthem Next, můžeme mluvit o jedné pozitivní. Populární herec Henry Cavill, mimojiné představitel Geralta v seriálovém Zaklínači, pořádně rozvířil spekulace o možném projektu souvisejícím se značkou Mass Effect. A zřejmě to tak úplně neměl v plánu.

Reklama

Na svůj Instagramový účet nahrál snímek z maskérny, ve kterém drží v rukou záhadný štos papírů. Sám Cavill v popisku škádlí naší představivost a přemítá nad tím, jestli jde o tajný projekt, nebo jen náhodný balíček papírů s náhodnými slovy. Fanoušky upozorňuje na to, že si budou muset na odhalení počkat. Text na papírech je totiž rozmazaný.

Jeden ze zaměstnanců webu Gamepressure ale snímek prohnal programem Focus Magic a zjistil, že je v něm rozpoznatelných několik pojmů specifických pro Mass Effect. Jmenovitě například “Cerberus”, “Tali N’Zorah” nebo “Geth”. Jeden z editorů stejného webu si později všiml, že jde zřejmě o text vytištěný z článku o Mass Effectu 3 na anglické verzi Wikipedie.

Nic konkrétnějšího zatím nevíme a budeme si zřejmě muset počkat. Je však vysoce pravděpodobné, že Cavill nepublikoval obrázek jen tak a něco chystá. Herec sám je známý pro svou náklonnost k hrám, uživatelé sociálních sítí si navíc hned všimli, že je podezřele podobný “originálnímu” vzhledu Sheparda.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama