Kultovní GoldenEye 007 míří do služeb Switch Online i Xbox Game Pass
i Zdroj: Rare / Nintendo
GoldenEye 007 Novinka Kultovní GoldenEye 007 míří do služeb Switch Online i Xbox Game Pass

Kultovní GoldenEye 007 míří do služeb Switch Online i Xbox Game Pass

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 9. 2022 09:00

Jedna z nejmilovanějších stříleček historie se vrací za mírně kuriózních podmínek. GoldenEye 007 se jako port podívá do nabídky Switch Online Expansion Pack, v Xbox Game Passu pak předplatitelé dostanou přímo remaster s moderními funkcemi.

Reklama

  • GoldenEye 007 vyjde jako port v Switch Online Expansion Pack a jako remaster v Game Passu
  • Zatím neznáme ani orientační datum vydání

První oznámení přišlo během streamu Nintendo Direct. Nabídku předplatného Switche rozšíří GoldenEye společně s několika díly Mario Party a Pokémon Stadium, jde tedy o balíček oblíbených pecek z Nintendo 64. U bondovky samozřejmě nebude chybět oblíbená hra více hráčů, v tomto případě přímo online multiplayer. Hra ale zatím nemá žádné datum přidání.

Navíc jde dle všeho o obyčejný port. Předplatitelé Xbox Game Pass oproti tomu dostanou remasterovanou verzi s vyšší snímkovou frekvencí, rozlišením 4K, podporou dvou analogových páček a achievementů. V tomto případě nicméně nebude fungovat online multiplayer a pro hru více hráčů budete muset sehnat kamarády k jedné obrazovce v rámci split-screenu.

Původní hra vyšla v roce 1997 a využívala licence snímku Zlaté oko s Piercem Brosnanem v roli agenta Jamese Bonda. Ten ikonickou roli ztvárnil vůbec poprvé (později se objevil v dalších třech snímcích, než jej nahradil zatím poslední Daniel Craig) a poprvé se ve filmu objevila i Judi Dench jako M. V roce 2010 vyšel na Wii a DS remake hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama